Kılıçdaroğlu Twitter'dan Erdoğan'ı Ağır Bir Dille Eleştirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu resmi twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Zaman zaman açıklamalarını sosyal medya üzerinden yapan Kılıçdaroğlu'nun hedefinde yine Başbakan Erdoğan vardı.

Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dair yaptığı açıklamaları eleştiren CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın, "Ben milletin adamıyım" sözlerine vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu:

"Milleti bölen, tokatlayan, onlara hiç çekinmeden küfreden birisi "Ben milletin adamıyım" diyebiliyor, insan gerçekten hayret ediyor!Ülkesini bölücü söylemleriyle ayrıştıran, vatandaşını soyan adam "Ben milletin adamıyım" diyemez!Milletin anasına küfredeni baş tacı yapan birisi, milletin adamı olamaz!"

CNN Türk

Offf vallahi çocuk parkına çevirdiler seçimleri her seçimde aynı şeyler, o ona birşey söyler, bu buna birşey söyler, şu siyasetçiler kantarın topuzunu kaçırdılar artık.

Offf vallahi çocuk parkına çevirdiler seçimleri her seçimde aynı şeyler, o ona birşey söyler, bu buna birşey söyler, şu siyasetçiler kantarın topuzunu kaçırdılar artık.

banla Mune, TC ye yakışmayan usluptan

Kılıçdaroğlu sus artık. Sadece çene var bu adamda da ya off. Ne hale geldi chp. Deniz Baykal'ı bile özletirler insana.

Valla KK'ye üye olsalar banlardım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yakışmayan üsluptan

Keşke abla gerçek hayatta da banlama gibi birsey olsa istedigimizi banlayip huzur bulsak

birisi bu adama sadece çene ve karalamayla muhalefet olmayacağını anlatsın....icraat yok vaat yok anca hükümeti karalasa....

Konuşuyor da bir işe yaradığı yok! Duvara konuşuyor adam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaaa kılıçdaroğlu konuşabiliyormuş,çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…