• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Sarıgül için istifa edebilirim

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Huffington Post’un Dış Haberler Muhabiri Joe Lauria, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretinde kendisine verdiği röportajda, Mustafa Sarıgül için istifa edebileceğini söylediğini yazdı.
Huffington Post’un Dış Haberler Muhabiri Joe Lauria, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine özel bir röportaj verdiğini duyurarak kaleme aldığı yazıda, ilginç iddialarda bulundu. Lauria, Kılıçdaroğlu’nun Mustafa Sarıgül’ün genel başkan olması için istifa edebileceğini söylediğini yazdı. Joe Lauria, şu ifadeleri kaydetti:

“Haziran 2015’teki genel seçimlerde, iktidardaki AK Parti’nin yerine geçme ihtimalini artırması koşuluyla partinin yükselen yıldızı Mustafa Sarıgül’ün ipleri eline almasını değerlendirip değerlendirmeyeceğini sorduğumda, Kılıçdaroğlu şöyle dedi: ‘Ben koltuğa bağlı siyaset yapmıyorum. Ben ülkemin iyiliği, gelişmesi ve demokratikleşmesi için siyasetteyim. Koltuk sevdalısı değilim’.”
(İHA)

sarıgülün cemaatle de arası ıyı..
bence gelecegın başbakanı Sarıgül olur..

kılıcdarogluda ettıgı lafla gözüme gırdı..

http://www.kadinlarkulubu.com/turki...et-meydani/675301-ali-agaoglu-gozaltinda.html linkte geçenlerde y-chpnin başına sarıgülün gelebileceğini belirtmiştim. ayrıca yeni bir durum değil, bu konu bir yıldır konuşuluyor zaten.

kılıçdaroğlu o koltuğa zaten pensilvanya-washington ikilisi sayesinde gelmişti, kendi ipleri onların elinde, neticede geldiğinden beri chpnin bütün yapısını değiştirdi. ulusalcı kadroları tasviye etti. amerika ajanı olduğu tescillenen ve pkknın avukatlığını yapmış olan sezgin tanrıkulunu baş tacı yaptı. onur öymen gibi şerefli siyasetcilerin çoğunu saf dışı bıraktı. neticede chpyi lağvetti, y-chp yi kurdu. chpnin 6 oku tarih oldu. aygün gibi Atatürk düşmanı adamları partiye soktu. yaptıkları, yapacaklarının teminatıydı elbet. sarıgül yanındaki herkesin rengini alan bir kopyacı sadece. yanına ben gitsem kırmızı-beyaz olur, pkklı gitse kırmızı-yeşil-sarı olur, amerikalı gitse, israilli gitse farketmez yani, herkese mavi boncuk. prensip yoksunu, iplerini verecek amerikaya, ülkenin kaderini neoconlar belirleyecek yine. akp de de durum aynıydı, chp de de değişmeyecek.

milli siyasetcimiz yok bizim.

şaşırmadım. cemaatçi bir tanıdığım aylar öncesinde 'chpye oy verir misin' sorusuna sarıgül başkan olursa oy veririm demişti.

Şafak Pavey dururken Mustafa Sarıgül :50:

Şafak Pavey çok donanımlı ve ne dediğini bilen bir siyasetçi. Hitabeti çok iyi ve konuştuğu süre zarfı boyunca kendini dinletebiliyor. Ayrıca eğitimi ve bildiği diller olarak Türkiye tarihinin en donanımlı KADIN başbakanı olabilir.

Şafak Pavey: Şafak Pavey - Vikipedi

Mustafa Sarıgül: Mustafa Sarıgül - Vikipedi

Şafak Pavey dururken Mustafa Sarıgül :50:

Şafak Pavey çok donanımlı ve ne dediğini bilen bir siyasetçi. Hitabeti çok iyi ve konuştuğu süre zarfı boyunca kendini dinletebiliyor. Ayrıca eğitimi ve bildiği diller olarak Türkiye tarihinin en donanımlı KADIN başbakanı olabilir.

Şafak Pavey: Şafak Pavey - Vikipedi

Mustafa Sarıgül: Mustafa Sarıgül - Vikipedi

Bence Safak Pavey cok da iyi bir konusmaci degildi, heyecanini bastirmak icin sert olmasi gereken yerlerde bile gulumsedi durdu. O gun bir kac kisi ile birlikte hazirladigi konusmasini mecliste okudu diye iyi bir lider anlamina gelmez bu. Kilicdaroglundan iyi degil, hatta Kilicdaroglu onun yaninda cok daha iyi kaliyor. Muharrem Ince'nin konusmalarini hic dinlediniz mi bilmiyorum, bence o cok daha iyi.. Tabi dere gecerken at degistirilir mi onu da bilemiyorum.

Bence Safak Pavey cok da iyi bir konusmaci degildi, heyecanini bastirmak icin sert olmasi gereken yerlerde bile gulumsedi durdu. O gun bir kac kisi ile birlikte hazirladigi konusmasini mecliste okudu diye iyi bir lider anlamina gelmez bu. Kilicdaroglundan iyi degil, hatta Kilicdaroglu onun yaninda cok daha iyi kaliyor. Muharrem Ince'nin konusmalarini hic dinlediniz mi bilmiyorum, bence o cok daha iyi.. Tabi dere gecerken at degistirilir mi onu da bilemiyorum.

Aslında cevap yazarken Muharrem İnce de gelmişti aklıma. Konuşmalarının çoğunu izledim güçlü bir ana muhalefet yaratabilir kendisi de. Sarıgül'den daha iyi olurlar ondan eminim. Ama Kılıçdaroğlu'nun Şafak Pavey'den iyi olduğunda hem fikir değilim maalesef

Back