Kılıçdaroğlu: O diktatörü oradan indireceğiz!

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
Adana'da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı indireceklerini söyledi.

kilicdaroglu_o_diktatoru_oradan_indirecegiz_1464980690_3674.jpg

Haftalardır "kan dökülür"şeklindeki sözleriyle büyük tepki toplayan CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, Adana'da yaptığı konuşmada CumhurbaşkanıErdoğan'ı indireceklerini söyledi. Erdoğan için "diktatör" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu "ne yaparlarsa yapsınlar, o diktatörü oradan indireceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

Ne yaparlarsa yapsınlar hukukun üstünlüğünü sağlayacağız, ne yaparlarsa yapsınlar kadın-erkek eşitliğini sağlayacağız, ne yaparlarsa yapsınlar medya özgürlüğünü sağlayacağız, ne yaparlarsa yapsınlar o diktatörü oradan indireceğiz.

GEZİ OLAYLARI ÖNCESİ "SALDIRACAĞIZ VE BU HÜKÜMETİ DÜŞÜRECEĞİZ" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, 2013 yılında Gezi olaylarının başlamasından 10 gün önce de benzer bir vaatte bulunmuştu. Aydın'da konuşan Kılıçdaroğlu, "saldıracağız ve bu hükümeti düşüreceğiz. Bunu da halkın desteğiyle yapacağız"ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu o konuşmasında da yine "diktatör" vurgusu yapmıştı.
http://www.haber7.com/ic-politika/haber/1982545-kilicdaroglu-o-diktatoru-oradan-indirecegiz

Offf sürekli boş laf yapma Kılıçdaroğlu yapacaksan yap indireceksen indir.
Haa başka biri gelir indirir orasını bilemem ama bunu sen yapamazsın.

Nasil indirecen Kilicdaroglu? Elinde ne var? Yanlizsin yanliz.. Adam yargitay baskanlariyla cay toplamaya gidiyor.. Yargiyi kendi bakanina baglamis.. Meclis cogunlugunu kapmis.. Anayasayi dinlemiyor, hukuk kalmamis.. Devlet devlet olmaktan cikmis, cumhuriyet bitmis, padisahlik baslamis.. Senden baska muhalefet yok, sende 130 sandalyeden baska birsey yok.. Indirebilse idin simdiye indirirdin.. Bu ulke karanligin dibini gorecek, sen de buna sahitlik edeceksin caresiz..

He şekerim he indirirsin . Ya halkın oyuyla seçilmedi mi?

Yanı halk iradesini istemiyorsun öyle mi, himm anladım .

Her seçim döneminde yüzde bilmem kaç almazsam birakican diyo, o yüzde bilmem kaçı da hiç alamıyor ,

Utanmiyorsun da ya, kivirip kivirip devam ediyorsun

He şekerim he indirirsin . Ya halkın oyuyla seçilmedi mi?

Yanı halk iradesini istemiyorsun öyle mi, himm anladım .

Her seçim döneminde yüzde bilmem kaç almazsam birakican diyo, o yüzde bilmem kaçı da hiç alamıyor ,

Utanmiyorsun da ya, kivirip kivirip devam ediyorsun

hitler de halkın oyuyla gelmişti her yaptığı meşru mu oluyor?

demokrasiyi sadece oy zannedersen böyle olur işte.. kılıçdaroğlu'na kıvırıyor diyene kadar rte'nin her ay başka konuşmasına takılsan ya. sanki cumhurbaşkanı kılıçdaroğlu gibi konuşma.

hitler de halkın oyuyla gelmişti her yaptığı meşru mu oluyor?

demokrasiyi sadece oy zannedersen böyle olur işte.. kılıçdaroğlu'na kıvırıyor diyene kadar rte'nin her ay başka konuşmasına takılsan ya. sanki cumhurbaşkanı kılıçdaroğlu gibi konuşma.

Ooo ne bu atar hava güzel yaz geldi ramazan geliyor biraz relaks :)

Şimdiki, verdiğin örnekler yanı ithamlar yersiz olmuş , neden mi?

Kılıçdaroğlu her seçimde istifa edeceğim diyor mu demiyor mu ? ? ?

Diyor mu demiyor mu?

Tamam sen cb sevme o ayrı bir konu ama onu sevmemen kılıçdaroğlunun sozunde durmadığı gerçeğini değiştiriyor mu?

Veya halkın seçtiği bir insanı ''''yillardir'''' bu şekilde indiricem falan demek halkın iradesine saygısızlık olmuyor mu?

Hitler mii :))))

Ya bu verdiğin ornek çok gülünç ama, hitler ne yaptı ? Recep Tayyip Erdoğan ne yaoiyor
Sen işkence eziyet gordun mu?

Kapalı misin , acilacaksin dendi mi?

Açık misin kapanacaksin dendi mi?

Namaz kılmiyorsan kilacaksin dendi mi?

Allah aşkına hayatında ne dayatma oldu

Bakın siz bu şekilde yapılan algi lara araştırıp düşünmeden inanirsaniz böyle sozleriniz havada kalır ve komik olursunuz
Çünkü sozlerinizin içi boş

Sadece konuşmak için kinusmayin
Yazmak için yazmayın lütfen

Ooo ne bu atar hava güzel yaz geldi ramazan geliyor biraz relaks :)

Şimdiki, verdiğin örnekler yanı ithamlar yersiz olmuş , neden mi?

Kılıçdaroğlu her seçimde istifa edeceğim diyor mu demiyor mu ? ? ?

Diyor mu demiyor mu?

Tamam sen cb sevme o ayrı bir konu ama onu sevmemen kılıçdaroğlunun sozunde durmadığı gerçeğini değiştiriyor mu?

Veya halkın seçtiği bir insanı ''''yillardir'''' bu şekilde indiricem falan demek halkın iradesine saygısızlık olmuyor mu?

Hitler mii :))))

Ya bu verdiğin ornek çok gülünç ama, hitler ne yaptı ? Recep Tayyip Erdoğan ne yaoiyor
Sen işkence eziyet gordun mu?

Kapalı misin , acilacaksin dendi mi?

Açık misin kapanacaksin dendi mi?

Namaz kılmiyorsan kilacaksin dendi mi?

Allah aşkına hayatında ne dayatma oldu

Bakın siz bu şekilde yapılan algi lara araştırıp düşünmeden inanirsaniz böyle sozleriniz havada kalır ve komik olursunuz
Çünkü sozlerinizin içi boş

Sadece konuşmak için kinusmayin
Yazmak için yazmayın lütfen

kılıçdaroğlu ne zaman istifa edeceğim demiş kanıt göster, sağdan soldan duyduğunu burada anlatma.
nerede demiş, hangi seçimde demiş??

boş konuşan sensin ki zoruna gidiyor. halen halkın seçtiği diyorsun hitler mussolini vs bunlar hep seçimle gelen kişiler rte'nin onların yaptığını yapmaması gerçeği değiştirmez bir başbakan, cumhurbaşkanı seçimle gelse bile bu her yaptığını meşru kılmaz.

karşıda anayasayı tanımayan birisi varsa indireceğim denmesi de çok normal. demokrasiden hiçbir şey anlamadığın cahil biri olduğun belli ama anlatacağım sana.

ve evet bu ülkede çok sayıda insan işkence gördü bu dönem.

bir tane yalancı türbanlı yüzünden yüzlerce insan yok yere sorgulandı 3 sene önce.

şu foruma bak 500 tane kapanma üzerine baskı görenlerin konuları var.
öyle giyinmezsen cehenneme gidersin diye kadınları korkutuyorlar üzerlerinde baskı kuruyorlar halbuki dinimizde böyle bir zorunluluk olmamasına rağmen..

hakkını arayanlar polis şiddetine maruz kaldı. darp edildi. gözlerinden olan sakatlanan oldu. artvin'de ağaç diyenlere gaz sıkıldı bir kişi öldü. her hakkını arayana hain dendi dün kolkola olunanlar bugün terörist oldu.

ergenekon denen masalda yüzlerce binlerce kişi yok yere hapis yattı sahte delillerle insanların hayatları karartıldı. buna göz yumanlar da aynı kişilerdi hatırlatırım.

daha sayayım mı?

üniversiteler susmuş medya susmuş gık diyenin ensesine biniliyor.

hitler gibi gaz odalarına atılması gerekmez insanların ortada ciddi bir özgürlük sorunu var bu da dikdatörleşme demektir.

kılıçdaroğlu ne zaman istifa edeceğim demiş kanıt göster, sağdan soldan duyduğunu burada anlatma.
nerede demiş, hangi seçimde demiş??

boş konuşan sensin ki zoruna gidiyor. halen halkın seçtiği diyorsun hitler mussolini vs bunlar hep seçimle gelen kişiler rte'nin onların yaptığını yapmaması gerçeği değiştirmez bir başbakan, cumhurbaşkanı seçimle gelse bile bu her yaptığını meşru kılmaz.

karşıda anayasayı tanımayan birisi varsa indireceğim denmesi de çok normal. demokrasiden hiçbir şey anlamadığın cahil biri olduğun belli ama anlatacağım sana.

ve evet bu ülkede çok sayıda insan işkence gördü bu dönem.

bir tane yalancı türbanlı yüzünden yüzlerce insan yok yere sorgulandı 3 sene önce.

şu foruma bak 500 tane kapanma üzerine baskı görenlerin konuları var.
öyle giyinmezsen cehenneme gidersin diye kadınları korkutuyorlar üzerlerinde baskı kuruyorlar halbuki dinimizde böyle bir zorunluluk olmamasına rağmen..

hakkını arayanlar polis şiddetine maruz kaldı. darp edildi. gözlerinden olan sakatlanan oldu. artvin'de ağaç diyenlere gaz sıkıldı bir kişi öldü. her hakkını arayana hain dendi dün kolkola olunanlar bugün terörist oldu.

ergenekon denen masalda yüzlerce binlerce kişi yok yere hapis yattı sahte delillerle insanların hayatları karartıldı. buna göz yumanlar da aynı kişilerdi hatırlatırım.

daha sayayım mı?

üniversiteler susmuş medya susmuş gık diyenin ensesine biniliyor.

hitler gibi gaz odalarına atılması gerekmez insanların ortada ciddi bir özgürlük sorunu var bu da dikdatörleşme demektir.

Ay sana çok yanlış anlatılmış herşey , bi dakika sen haber izlemiyor musun ? Kılıçdaroğlu yıllardır istifa edeceğim diyor nasıl bilmezsin ?

Nasıl bilmezsin?

Nasıl bilmezsin?

Bu üzgünüm ki senin haber dinlemediğini gosteriyor bu da senin için kötü bisey bilgin olmadan fikrin olmalı

Ayrıca senin savunduğun ne CHP limisin?

Peki chpli çok kişi kılıçdaroğlu için partiden istifa etti akp ye de gecmedi :))))))) peki bunlar neden ayrıldı neden Kılıçdaroğlunun gidişatını beğenmediği için değil mi

Gerçek CHP liler genel olarak onaylamiyor bir üzerine bir koyamadı yıllardır iktidar olamadı diyor

Peki varsayalım indirdi cb yı :)))). Ne olacak kendi mi başbakan yada cb olacak ? :)

Nasıl peki halk onu seçmeden nasıl baş olacak
.altın fikirlerinizden paylaşır mısınız

Kişinin bilgisi olmadan fikir olması çok acı lütfen bilgi edinin

Ayrıca tekrar diyeyim kılıçdaroğlu cook kez bir limit koydu onu gecemezsem istifa edicem dedi şuan nereden alıntı yapılır bilemiyorum. İspat et demissin ya. Haberlerden mi alıntı yapmam gerek bursa okuyan arkadaşlar varsa yol gösterebilir mi tel den yazıyorum daha haber paylasmadim bilemiyorum

Ama üstüne basa basa dediğim tek şey istifa edeceğim dediği

Acaba bu ortaya çıkınca be diyeceksin

Ama cb falan sataşmadan bakalım ne diyeceksin yanı sözünde durmayan biri için ne diyeceksin ?

son olarak ise , e kadın , be kadın ne zorla kapanması , ya bu provokeyi neden yapıyorsun????

Zorla kapanan varsa açılan yada kapalı diye tahrik edilen de vardır.

Ayrıca bu konu paylaşılan konuyla asla alakalı değil yani ordan burdan.ne varsa toplamış yazmissin ama desteksiz

Kendime not: arkadaş illa biri çıkacak bana saracak :)

Hadi aklı selim konuşsa bilgi alıp versek bana bisey katsa yada kanıtla söylediğim şeyleri bilse koru korune itiraz etmese tamam.

Ay sana çok yanlış anlatılmış herşey , bi dakika sen haber izlemiyor musun ? Kılıçdaroğlu yıllardır istifa edeceğim diyor nasıl bilmezsin ?

Nasıl bilmezsin?

Nasıl bilmezsin?

Bu üzgünüm ki senin haber dinlemediğini gosteriyor bu da senin için kötü bisey bilgin olmadan fikrin olmalı

Ayrıca senin savunduğun ne CHP limisin?

Peki chpli çok kişi kılıçdaroğlu için partiden istifa etti akp ye de gecmedi :))))))) peki bunlar neden ayrıldı neden Kılıçdaroğlunun gidişatını beğenmediği için değil mi

Gerçek CHP liler genel olarak onaylamiyor bir üzerine bir koyamadı yıllardır iktidar olamadı diyor

Peki varsayalım indirdi cb yı :)))). Ne olacak kendi mi başbakan yada cb olacak ? :)

Nasıl peki halk onu seçmeden nasıl baş olacak
.altın fikirlerinizden paylaşır mısınız

Kişinin bilgisi olmadan fikir olması çok acı lütfen bilgi edinin

Ayrıca tekrar diyeyim kılıçdaroğlu cook kez bir limit koydu onu gecemezsem istifa edicem dedi şuan nereden alıntı yapılır bilemiyorum. İspat et demissin ya. Haberlerden mi alıntı yapmam gerek bursa okuyan arkadaşlar varsa yol gösterebilir mi tel den yazıyorum daha haber paylasmadim bilemiyorum

Ama üstüne basa basa dediğim tek şey istifa edeceğim dediği

Acaba bu ortaya çıkınca be diyeceksin

Ama cb falan sataşmadan bakalım ne diyeceksin yanı sözünde durmayan biri için ne diyeceksin ?

son olarak ise , e kadın , be kadın ne zorla kapanması , ya bu provokeyi neden yapıyorsun????

Zorla kapanan varsa açılan yada kapalı diye tahrik edilen de vardır.

Ayrıca bu konu paylaşılan konuyla asla alakalı değil yani ordan burdan.ne varsa toplamış yazmissin ama desteksiz

Kendime not: arkadaş illa biri çıkacak bana saracak :)

Hadi aklı selim konuşsa bilgi alıp versek bana bisey katsa yada kanıtla söylediğim şeyleri bilse koru korune itiraz etmese tamam.

nedir bu kılıçdaroğlu nefretin söyle bakalım.
ben hiç kılıçdaroğlu'nun seçilmezsen istifa ederim dediğini duymadım buyur kanıt göster görelim öyle yok chp'liler istifa etmiş de yok öyle olmuş da. boş zırva. telden girmen önemli değil o kadar yazıyorsun bir haber bulup eklemen de zor olmasa gerek gerçi gidip yandaş medyadan yalan haber getireceksin eminim ona.

hedef koymuşmuş.
koyabilir ne olacak?
rte gibi bugün dostum diyene yarın düşmanım dün düşman olana bugün dostum demesinden iyi değil midir?

kanıt diyorsun nerede kanıtın?
kendi kendine yazıp aha kanıtladım diyorsun cehalet 1500.

neden yazdığım şeylere cevap veremiyorsun?
bak o kadar şey yazdım sadece kılıçdaroğlu şöyle böyle yaptı diyorsun asıl meseleyi görmezden geliyorsun.

bu ülkede yalancı türbanlılar türemedi mi?
kabataş'ta üzerime işediler diye insanları zan altında bırakmadılar mı?
ensar rezaletindeki adama eşcinsel diye devrimci diye yalan beyan yazmadılar mı?

gezi parkında polis şiddetinden ölen yaralanan insanlar olmadı mı?

ergenekon balyoz hani rte'nin savcısı olduğu davalar yalan çıkmadı mı?

o insanların hakkı ne olacak?

demokrasi oy vermek değildir cahil kızkurusu, demokrasiyi öğren öyle gel. tutturmuşsun oyla geldi oyla geldi diye. başka bir bildiğin yok. her oyla gelen her istediğini yapamaz. bunu öğrenemedin bir türlü.

Kılıçdaroğlu tartışılması gereken konuları bir türlü öne çıkarmayı beceremiyor. Birçok fırsatlar oluyor ama hep halkın yanlış anlayacağı meselelerde boy gösteriyor. Erdoğan'dan da bu tür şeyler hiç kaçmıyor tabi. Hemen konuları tersine çevirmede üstüne yok. Yanlış hamleler bunlar. Şimdi yine terörist Kılıçdaroğlu olacak. Halkı isyana teşvik ediyor falan diye.

nedir bu kılıçdaroğlu nefretin söyle bakalım.
ben hiç kılıçdaroğlu'nun seçilmezsen istifa ederim dediğini duymadım buyur kanıt göster görelim öyle yok chp'liler istifa etmiş de yok öyle olmuş da. boş zırva. telden girmen önemli değil o kadar yazıyorsun bir haber bulup eklemen de zor olmasa gerek gerçi gidip yandaş medyadan yalan haber getireceksin eminim ona.

hedef koymuşmuş.
koyabilir ne olacak?
rte gibi bugün dostum diyene yarın düşmanım dün düşman olana bugün dostum demesinden iyi değil midir?

kanıt diyorsun nerede kanıtın?
kendi kendine yazıp aha kanıtladım diyorsun cehalet 1500.

neden yazdığım şeylere cevap veremiyorsun?
bak o kadar şey yazdım sadece kılıçdaroğlu şöyle böyle yaptı diyorsun asıl meseleyi görmezden geliyorsun.

bu ülkede yalancı türbanlılar türemedi mi?
kabataş'ta üzerime işediler diye insanları zan altında bırakmadılar mı?
ensar rezaletindeki adama eşcinsel diye devrimci diye yalan beyan yazmadılar mı?

gezi parkında polis şiddetinden ölen yaralanan insanlar olmadı mı?

ergenekon balyoz hani rte'nin savcısı olduğu davalar yalan çıkmadı mı?

o insanların hakkı ne olacak?

demokrasi oy vermek değildir cahil kızkurusu, demokrasiyi öğren öyle gel. tutturmuşsun oyla geldi oyla geldi diye. başka bir bildiğin yok. her oyla gelen her istediğini yapamaz. bunu öğrenemedin bir türlü.

Şekerim işlerim var bak ramazan geldi alışveriş gezmek, sana ayıracak vaktim yok uzun uzun malum ama okypete vardı buralarda zamanında sen ne zamandansin bilemem de biz çok tartıştık onunla şimdi Ergenekon ve diğer konuları tek tek yazmaam kocamla gezmelerdeyim :)

Ama kaçış değil ha lütfen aç bak senin vaktin vardır

Benim nasıl bir Atatürkçü aileden geldiğim CHP nin belirli yerlerinde isim vererek yazdım! Kimler olduğunu kapalılık açıklık konusu ise sulalemde geldiğim soy itibari ile tek kapalı ben olduğumu vs vs vs hep yazdım

Şimdi evvelki konularda mükemmel açıklamalar yaptım ısıtıp ısıtıp önüme koyulun nca aç bk diyorum sana
Tekrar ediyorum kaçış değil ama çok madde yazmissin o yüzden tek tek vaktim yok yazmadigim bir konu olsa kacmam burda herkes bilir çoğu zaman banliyim ..

Anladın?

Ayrica yalancı turbanlilar ne ya :) bu ne.şimdi ne alaka

Kılıçdaroğlu kinim yok bi icraatı yok ki ne.kini :)

Evet CHP den istifalar olmadı mı sen nerde yaşıyorsun ?

Bknz İzmir gel bizim dedemlerin memlekete gor hoş bana da burası cumhuriyet şehri kapalı halde giremezsin diyorlar ama çok da tin yanı :)

Şimdi ben tüm başı açıklar böyle dusunuyor diyor muyum demem çünkü çok sığ bir bakış olur bu aynı senin bakışın gibi

Ya lütfen Google a yaz kılıçdaroğlu oğlunun seçim baraj vaadi falan diye ya rezil.olacan :)

O yüzden ebmle CHP yi tartışacak son kisisin zira ben burda ve sulalemde coook tartisti
Bana kadar sen. Burada CHP li olup kılıçdaroğlu nun gidişatını eleştirenlere tartış e mi !!!!!

Tamam mı!!

Hadi

Hayırlı ramazanlar şimdiden :)

Bir de bu büüüyük oy sevdanızı keşke yine ''oy''la gelen ahmet davutoğlu gönderilince de gösterseydiniz o zaman anlardık derdinizi.

sizin derdiniz oy falan değil.
ikide bir rte için oyla geldi oyla geldi diyorsun, davutoğlu neyle gelmişti çakıl taşıyla mı?
Sahi Ahmet Davutoğlu da secimle gelmisti degil mi :))

Back