• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu ile Erdoğan el sıkıştı

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
[h=2]Başbakan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu Anayasa Mahkemesi'nin 52. yılı töreninde el sıkıştı.[/h]
Seçim dönemi Cemaat'le işbirliği yapan CHP ile AK Parti arasındaki yarış meydanlara da yansımış, liderler birbirlerine ağır hakaretlerde bulunmuştu.


[h=4]MEYDANLARDA AĞIR SÖZLER SÖYLEMİŞLERDİ[/h] Başbakan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu, seçim meydanlarında birbirleri hakkında ağır sözler söylemişti. Bunlardan bazıları "Yüzüne dahi bakmam, selam bile vermem" şeklinde olmuştu.



[h=4]AYM TÖRENİNDE EL SIKIŞTILAR[/h] Seçimlerin ardından Anayasa Mahkemesi'nin 52. yaşı dolayısı ile yapılan törende karşılaşan ikili el sıkıştı. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın el sıkıştığı fotoğraf sosyal medyada da büyük ilgi gördü.


erdogan_1627.jpg

http://www.ensonhaber.com/kilicdaroglu-ile-erdogan-el-sikisti-2014-04-25.html
 

secimlerde kedi köpek. secimler bitince kuzu... :57::57:
koskoca adamlar millete örnek olmaları lazımken şöyle gül gibi :57:

 
Bakışlar çok iyiymiş :D Neden bilmem ama tabloya güldüm ben :1::1:
 
can ciğer kuzu sarması olmadılar ya.. formalite işte. ama Erdoğan'ın bakışları bir taraftan elini sıkıyor gibi:23:
 
Adı üstünde politika.
politik olacaksın her daim. herkesin harcı değil bu.
 
Bakışlar çok şey anlatıyor. Yarında gider neler derler birbirleri arkasından. Hakaretin, söylemlerin arkası kesilmez bir el sıkmayla nezaket asalet olsaydı keşke bunu her yerde meydanlardaki söylemlerde, platformlarda göstermek, dilimizi de terbiye etmek lazım ama siyaset artık çok çirkinleşti.
 
Adı üstünde politika formaliteden de olsa tokalaşacaklar,eğer orada tokalaşmamış olsalardı ayıp olurdu bence.
 
Cemaatle birlikte yürürlerken ondan iyisi yok tu, sonra paralel oldular.
Seçim meydanlarında birbirlerine bakacak yüzleri kalmamışcasına hakaret ettiler.
Bu yapmacık görüntünün hiç bir anlamı olamaz bana göre.
 
Back