• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Diktatör bozuntusu, namus ve şeref senin için hangi anlama geliyor?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Kılıçdaroğlu: Diktatör bozuntusu, namus ve şeref senin için hangi anlama geliyor?
http://www.diken.com.tr/kilicdarogl...mus-ve-seref-senin-icin-hangi-anlama-geliyor/

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için bir kez daha ‘diktatör bozuntusu‘ ifadesini kullanarak “Namus ve şeref senin için hangi anlama geliyor?” diye sordu.

kilicdaroglu-grup1.jpg

Fotoğraf: DHA

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lenfoma tedavisi gören 7 yaşındaki Barış Akyürek’i ziyaret eden Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçildiğinde namusu ve şerefi üzerine yemin ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Şimdi ben kendisine bir kez daha soruyorum; Ana muhalefet partisini eleştirdiğin zaman sen tarafsızlığını kaybediyorsun. O zaman ben sana soruyorum diktatör bozuntusu; namus ve şeref senin için hangi anlama geliyor?”

Göçmenler konusunda hükümetin 180 derece döndüğünü öne süren Kılıçdaroğlu, “Şimdi ne diyorlar, ‘onları otobüslere bindirip göndereceğiz.’ Dün ne diyordun, bugün ne diyorsun?” diye konuştu.

‘AKP terör örgütüne yardım ve yataklık yaptı’
PKK’ya destek veren herkesi PKK’nın yan unsuru olarak gördüklerini ifade eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Açıkça söylüyorum; Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yöneticileri, iktidar sahipleri terör örgütüne açıkça yardım ve yataklık yapmışlardır. Bütün Cumhuriyet savcılarını da göreve davet ediyorum. İstiyorlarsa delil, bütün delilleri önlerine koymaya hazırız.”

valla hadi öyle diyelim erdoğanın cevabıda hiç şık değil. ne diyelim o zaman
al birini vur öbürünemi:)

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdırdı
cc9d5a0a51998044_480x270.jpg

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Bazı insanlar var ki yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanır, bu da öyle pişkin bir tip."

19. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, barış bildirisine imza atan akademisyenlere tepkisini sürdürdü. Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdırdı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının o bölümü:

"Aslında söyleyene bakarak kesinlikle girmemem gerek mevzu var. Cevap vermediğimde kendisinin hakkı olduğunu düşünecek ve buna inanacak cahil ve ahlaksız olduğunu bildiğim için cevap vermem gerek. Sabır, sabır, sabır. Yine çirkin yüzünü gösterdi. Bu zat şahsımla, ailemle ilgili, ağzına ve kişiliğine yakışmayan şekilde namus ve şeref edebiyatı tutturmuş gitmiş. Kazandığım tazminatlar artarak devam ediyor. Kendisine karşılık veremeyeceği şekilde defalarca ifade ettim. Ama bazı insanlar var ki yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanır, bu da öyle pişkin bir tip. Hiçbir sözün kafi gelmediğini görüyoruz. Bu defa bana değil, hakim, savcı, YSK'yı hedef almış. Bu da serseri mayın gibi. Ne zaman, kime bulaşacağı belli olmuyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin adresini bilmeyenlere kaybedecek zamanım yok demiştim. Bakınız, 2016 Ocak bitiyor, bu zat hala 7 Haziran'ın davasını görüyor. Siyaset bilmiyor, hesap da bilmiyor. Bahsettiği konunun ne yemin, ne anayasa ile ilgisi yok. Türkiye'nin geleceği için güçlü bir parlamento yapısını temenni etmem bu zatı niye rahatsız etti bilmiyorum. Aslında bu zatın karın ağrısını da ortaya döküyorum ama hicap duyarım. Bunca sıkıntı varken, bu namus ve şeref fukaraları için zaman harcamak bana zul geliyor.

Teröristleri de savunan bu değil mi? Bir kasetle geldi. Bürokrat olmuş, başına geldiği kurumu batırmış. SSK'yı batıran bu adam değil mi? Nice vatandaşlarımızın hastane odalarında ne halde olduğunu bilmiyor muyuz? İlacımızı alamıyorduk, ilacımızı. Hijyen bizimle birlikte bu ülkeye geldi, tanındı. Bıraksanız memleketi batıracak, nereden baksanız bir zavallı. Bunun bir eseri olmadığı için akıl derecesini ölçemiyoruz, akıl sağlını da bilemiyoruz. İnsan kendi sıkletinde birisini istiyor. Söylediğiniz her sözün israf, boş konuşmak dışında varlığı olmayan birisi. Kendi geçmişinden utanan, terör örgütünü bile kınayamayan bu zavallıyı ademe mahkum ediyorum. Milletin bile saymadığı bu zatı ben niye adam yerine koyayım? Biz doğru olduğumuza ve Allah'ın yardımcı olduğuna inanıyoruz. Gaf üstüne gaf yapıyor, bilerek inanarak konuşmuyor. Allah onları ıslah etsin, bizim yar ve yardımcımız olsun.""

Son düzenleme:
Erdoğan söyleyince hakaret Kılıçdaroğlu söyleyince alkış kıyamet.

Kim başlattı ne yaa :)) onu benim anasinifindaki ogrencilerim söylüyor genellikle. Ogretmeniimm ama o başlattı, ben de diyorum ki onlara o zaman: o başlatmış olabilir ama sen de devam ettirdin ve ikisi de yanlış....

birilerine hakaretler beddualar edersen ister anasınıfı ister üniversite işter iş ortamı olsun cevap alırsın. ha terbiyeli insan terbiyesini bozmadan koyar lafı ,ha bazıları öfkesine yenilir bozar.

ama başlatan her daim önemlidir.
savaşı başlatan önemsizmidir mesela.:) değildir
. burada erdoğanın kılıçdaroğlunun mezhebine kadar ettiği hakaretleri bilmiyor değil millet. başlatan her olayda vardır.
cevabınıda alır. ki, o cevap kişinin karakteriyle alakalıdır. kimi aynı dilde verir kimide terbiyesini bozmadan

kemal beyin iktidara gelemeyisinin tek nedeni recep beye satasip durmasidir :KK70:bakin ne kadar itici bir uslup yani otomatikman recep beyi hakli buluyorum suan :KK64:

Bir daha ogrencilerime iyi yapmışsın kuzum aferin hiçbir zaman altta kalma küfür mü etti sana sen de et, vurdu mu sana sen iki kat daha fazla vur. Dişe diş kana kan diyeceğim. Yeni bir şey daha öğrendim bu forumdan ne güzel der polemige girmeden burdan kacarim :)

Bir daha ogrencilerime iyi yapmışsın kuzum aferin hiçbir zaman altta kalma küfür mü etti sana sen de et, vurdu mu sana sen iki kat daha fazla vur. Dişe diş kana kan diyeceğim. Yeni bir şey daha öğrendim bu forumdan ne güzel der polemige girmeden burdan kacarim :)
nickim çocuk terbiyesinden bahsetmiyoruz. bu insanlar çocuk değil. konyuu saptırmasak artık ne dersin.
kimse çocuklara sende git aynı şekilde cevap ver demiyor.
polemik konu dışı olmadığı sürece yasak değil dedi mune. konuyla alakalı konuşmalar yapılan
.
şimdi erdoğan ve kılıçdaroğlu koca insanlar. çocuklara eğitim vermek ayrı bunlar yetişkin, o ayrı.
çocuklara yapılan yanlışlarda kendini savunmayı öğreteceğiz elbette,.. aynı şekilde değil elbette..
yoksa, bu sindirilmeyi doğurur ve pısırık olur çocuk . ama terbiyesizce değil. cevabı terbiyeli bir şekilde vermeyi öğreteceğiz mesela.
her neyse konu bebeler değil. kocaman insanlar.

Son düzenleme:
bene üyelik iptal olurdu. hakaretler çok ağır çünkü:)
Valla di mi.. Turk halki bir iptal edemedi uyelikten su adami.. Devletin tepesinde konustugu kelimelere bak.. Hani devlet adami ciddiyeti? Seref, haysiyet ne demek sorularina cevap veremiyorsa ben vereyim o zaman.. Agir geldi soru demek ki..

Hem burda kufur eden kim? Hakaret eden kim? Kilicdaroglu diktator bozuntusu demis, o mu hakaret? Adamin diktator oldugunu dunya soyluyor.. Kendisi bile bu yondeki emelini gizlemiyor ki,, Turk usulu baskanliga Hitler ornegini kendi vermedi mi? Hitler en taninmis diktatorlerden biri degil mi? Kendisine hakaret mi ediyordu yoksa RTE bunu demekle, eger bu hakaret ise?Ya da "PKK ile gorustugumu soyleyen serefsizdir" diyen kimdi diyeyim. Birilerini serefsizlikle itham edip sonra da "gorusuyoruz, sikayeti olan bana gelsin" diyen kimdi? Bunca lafi eden adama, secilmis bir adama bunun hesabini sormak hakaret midir?

Kilicdaroglu savcilari goreve cagirmis, bu mu hakaret?

Ama bir insana ahlaksiz demek hakarettir, cahil demek hakarettir, adam degilsin demek hakarettir. Bunca yildir ciftciye, sehit ailesine, gezideki onbinlerce AKP karsiti halka, gazetecilere, evladini yeni gommus aileye dahi ettigi hakaretleri hic saymayayim. Bu adami tepemize onune gelene saydirsin diye mi getirdiniz? Bundan zevk mi aliyorsunuz? Bence onun "tukuruk yagmur" hikayesi cuk oturuyor, ama Kilicdarogluna degil, bilin bakalim kimlere...

‘AKP terör örgütüne yardım ve yataklık yaptı’ bu laf doğru değil mi şimdi?
O kadar komik ki akşam haberlerde izliyorum. "bilmem kaç terorist öldürülmüş, 600 küsür tane tuzak bozulmuş"
Alla alla insanın sorası geliyor o tuzakları adamlar yaparken sen neredeydin??
Adamlar atom bombası üretse haberimiz olmayacak da, "patlatırken yakaladık" diye haber yapacaklar.

Hem burda kufur eden kim? Hakaret eden kim? Kilicdaroglu diktator bozuntusu demis, o mu hakaret? Adamin diktator oldugunu dunya soyluyor.. Kendisi bile bu yondeki emelini gizlemiyor ki,, Turk usulu baskanliga Hitler ornegini kendi vermedi mi? Hitler en taninmis diktatorlerden biri degil mi? Kendisine hakaret mi ediyordu yoksa RTE bunu demekle, eger bu hakaret ise?Ya da "PKK ile gorustugumu soyleyen serefsizdir" diyen kimdi diyeyim. Birilerini serefsizlikle itham edip sonra da "gorusuyoruz, sikayeti olan bana gelsin" diyen kimdi? Bunca lafi eden adama, secilmis bir adama bunun hesabini sormak hakaret midir?

Kilicdaroglu savcilari goreve cagirmis, bu mu hakaret?

Ama bir insana ahlaksiz demek hakarettir, cahil demek hakarettir, adam degilsin demek hakarettir. Bunca yildir ciftciye, sehit ailesine, gezideki onbinlerce AKP karsiti halka, gazetecilere, evladini yeni gommus aileye dahi ettigi hakaretleri hic saymayayim. Bu adami tepemize onune gelene saydirsin diye mi getirdiniz? Bundan zevk mi aliyorsunuz? Bence onun "tukuruk yagmur" hikayesi cuk oturuyor, ama Kilicdarogluna degil, bilin bakalim kimlere...

Vurma daha öldüm :)

Kılıçdaroğlunun bu konuşmasının tamamını izledim .
Gayet celallenmiş ve kendinden artık ne kadar olursa , emin bir şekilde devam ederken ; diktatör bozuntusu , şeref , namus , haysiyet diye sayarken sesi titredi .

Hayır yani sen böyle bir adam değildin , değilsin . Ali kıran baş kesencilik oynamak neden ?

Rol modelinin sesi titriyor mu bi bak hele ?:KK51:

Ayrıca sunacağı deliller , dosyalar varmış .
Ooo bir wikileaks mi bekliyor bizi yoksa Rus görüntüleri gibi tırt mı ?

Neyse , sen çal ben oynarım siyaseti bu . Karşılıklı.

Kılıçdaroğlunun bu konuşmasının tamamını izledim .
Gayet celallenmiş ve kendinden artık ne kadar olursa , emin bir şekilde devam ederken ; diktatör bozuntusu , şeref , namus , haysiyet diye sayarken sesi titredi .

Hayır yani sen böyle bir adam değildin , değilsin . Ali kıran baş kesencilik oynamak neden ?

Rol modelinin sesi titriyor mu bi bak hele ?:KK51:

Ayrıca sunacağı deliller , dosyalar varmış .
Ooo bir wikileaks mi bekliyor bizi yoksa Rus görüntüleri gibi tırt mı ?

Neyse , sen çal ben oynarım siyaseti bu . Karşılıklı.

Sanirim danismanlarinin akli bu. Kılıçdaroğlu'na bak Erdoğan'a Erdoğan sinirli Erdoğan öfkeli ama her secimde kazanıyor sen de Erdoğan gibi ol demişler gibi bir hal...

Back