yani yumurcak tv yi yasaklamanın amacı nedir ben de merak ediyorum
mesela yumurcak tv değilki, o cemaat, topluluk işte adı herneyse ona ait olduğu için yasaklandı. kimsenin çizgi film kanalıyla derdi yok.yani yumurcak tv yi yasaklamanın amacı nedir ben de merak ediyorum
evet benim çocuklar arada izliyordu bir baktık uçmuş gitmiş.üstelik sakıncalı bir yayını da yoktu.yani yumurcak tv yi yasaklamanın amacı nedir ben de merak ediyorum
''Burada kalsın'' sanırsınki kankalar konuşuyor..
Ay hala tv, hala tv, sosyal olun, kitap okuyun, bilim adına araştırmalar yapın, mesela elektriği yeniden keşfedin değil mi amayani yumurcak tv yi yasaklamanın amacı nedir ben de merak ediyorum
neden kapatılıyor ki , onu anlamadım. pkk lıların kanalları kapandı mı ? nerde yayın özgürlüğü..cemaatin bütün kanallarını yasaklarken yumurcak tvyi bırakamazlardı.
reklamları sakıncalıymış , öyle diyollaevet benim çocuklar arada izliyordu bir baktık uçmuş gitmiş.üstelik sakıncalı bir yayını da yoktu.
toptan kazıdı kökünü , hamd olsun..Samanyolu Tv demi gitmiş
Onu bende bilmiyorum, ama cemaatin kanalları toptan kapandı, yumurcağı falan ayırmadılar.neden kapatılıyor ki , onu anlamadım. pkk lıların kanalları kapandı mı ? nerde yayın özgürlüğü..
Ay hala tv, hala tv, sosyal olun, kitap okuyun, bilim adına araştırmalar yapın, mesela elektriği yeniden keşfedin değil mi ama
Tv çok Banal, seyretmeyin, zaten açınca ne görüyorsunuz aynı kişileri, hep siyasiler çıkıyor kanallardan, Tarkan'ı o kadar sık görmüyoruz yahu
yaMune ben belki tusubasayı seviyorum, belki futbol kariyerime yön vercek bi program : (
Tusubasa ne, spor programı mıÇok aramışlar mı o ismi
Allah Allah nasıl programlar var böyleFX'imi kapatmasınlar, kötü filmler izleme hakkımı elimden almasınlarda, çok bencil gördüm kendimi
Allah iyiliğini versin, spor programı desen yerdim, çizgi filmleri hiç bilmiyorum artık, evde çocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?