• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu'ndan o itirafları dinleyince emin olun ürperdim, böyle bir şey olamaz dedim

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kılıçdaroğlu, 'Açıklarsam Davutoğlu zor durumda kalır' demişti
page_kilicdaroglu-davutoglundan-o-itiraflari-dinleyince-emin-olun-urperdim-boyle-bir-sey-olamaz-dedim_506618185.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşme ile ilgili "Açıklarsam Davutoğlu zor durumda kalır" dediği sözlerine kısmen açıklık getirdi.

Kılıçdaroğlu, "Davutoğlu, burada kalsın dediği için ben açıklamıyorum. Konuşmada, bazı konuları ilk defa duydum. Emin olun ürperdim. Böyle bir şey olamaz dedim. Ankara katliamına benzer diğer katliamlarla ilgili. Daha fazla ayrıntı doğru değil. Zafiyetlerle ilgili itiraftı. Bu bir gözlem değil çok açık ve net söylüyorum. Beceriksiz bir hükümet tarafından katliama uğradılar" diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Samanyolu Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"Çocuk kanalını bile yasakladılar"
Medyaya uygulanan sansür uygulamasını eleştiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Çocuk kanalını bile yasakladılar. Böyle bir şey olabilir mi? Bunların tamamı hukuksuz keyfi kararlar. Ben yaparım olur. Bütün bürokratlara sesleniyorum bunların hesabını vermek zorundasınız. Size hukuksuz bir talimat veriliyorsa bu hukuksuz talimatı size talimat veren organa bildirmek zorundasınız. Verdiğiniz talimat yasalara aykırıdır diye. Siz kalkıyorsunuz siyasi otoriterinin sözlü talebi üzerine oturup karar veriyorsunuz bu televizyon kanallarını şuradan çıkar.

Türkiye'de bir dikta yönetimi var. Medya özgürlüğünü savunuyorsak, bunun üstüne gideceğiz. RTÜK karar almış. Digitürk yerine getirmezse onu Digitürk'ü sistemin tamamen dışına çıkartmak lazım. Aksi halde RTÜK'ün aldığı karar havada kalıyor. Sen ne söylersen söyle ben seni takmıyorum demek.

RTÜK'ün önümüzdeki günlerde toplanıp Digitürk'e gerekli dersi vermesi lazım. Tümüyle yayın hayatından çıkarması gerekir. Gerekirse iptal edecek. Gün verecek.

Uygulamazsa iptal edecek. Belli gruplardan, gazetelerden intikam almaya kalkıyorsunuz. Kaba gücünüze dayanarak 'ben devletim istediğin kararı alırım', hayır efendim devlette olsan istediğin kararı alamazsın."

http://t24.com.tr/haber/kilicdarogl...un-urperdim-boyle-bir-sey-olamaz-dedim,313564

yani yumurcak tv yi yasaklamanın amacı nedir ben de merak ediyorum:KK53:
mesela yumurcak tv değilki, o cemaat, topluluk işte adı herneyse ona ait olduğu için yasaklandı. kimsenin çizgi film kanalıyla derdi yok.
he ben asla tasvip etmiyorum bu tarz yasaklamaları o ayrı. ama dediğim gibi mevzu. yani cemaatin bütün kanallarını yasaklarken yumurcak tvyi bırakamazlardı.

davutoglunun burada kalsın konustuklarımız demesı cok sacma olmus gercekden :KK70:
cunku zaten konusulanlar onlarındır
kılıcdaroglu 2 kısının bıldıgı sır degıldır mantıgı gutmus :)
kılıcdaroglu sımdı bunu nıye soyledı ?ben olsam aramızda kalsın dedı bazı seyler soyledı vucudum urperdı deyıp kendımı laf yetıstıren dedıkoducu durumuna dusurcegıme; soyle bı acıklama yapardım: davutoglu benı hayal kırıklıgına ugrattı , anlattıkları kanımı dondurdu ülkem adına cok uzgunum deseydı keske , yasına ve konumuna daha yakısır olurdu .
guya kımseye bırsey soylememıs oldu ama herseyı soyledı :KK70:
davutogluda kılıcdaroglunun boyle konuscagını dusunemeyecek kadar saf mı?
butun bunlar danışıklı dövüş mu ???
gercekden o cocuk kanalı nıye yasaklandı cok sacma ...
halkı cezalandırır gıbı

RTÜK bağımsız değil yani.Bizi ve ailemizi zararlı neşriyattan koruma amacında değil hükümete muhalif kimse onu susturmakmış tek görevi.Kim ne yayın yaptığının önemi yok kime yakınsın o önemli.
Bunlardan çok daha önemli olan bir konu var.Abuk sabuk konusu bile olmayan diziler.Kimin eli kimin cebinde belli değil.Aile kavramı,arkadaşlık kavramı yok.Kolay yoldan para kazanma,aşiret,hatta "küçük gelin" diye bir dizi vardı.İsmi yeter .Bunlarla uğraşmasınlar cemaatmiş,paralelmiş,tarafmış hepsi bertaraf ediliyor böylece.

''Burada kalsın'' sanırsınki kankalar konuşuyor..

- Bak ölümü öp Kemal kimseye deme. Bak vallahi RTE beni mafeder, söz ver Allah aşkına söz ver, oğlunun üstüne yemin et.

Bence de bunları saklamak, örtbas etmek yerine çıkıp mertçe güvenlik zaafiyeti var ve suçluyuz, milletimizden özür dileriz demek bu kadar mı zordu? Neden ısrarla yanlışı savunup, suçları aklamaya çabalıyoruz anlamış değilim. Herkes hata yapar da bu kadar üste çıkamaz... Ben 90 lı yılları özledim, Çiller, Yılmaz, Ecevit, Demirel, Erbakan... Daha net, açık ve basiretli insanlardı, kıymetlerini bilememişiz...

Yumurcak TV de mi gitti gerekçeleri neymiş merak ettim, çocukların başlarına taş mı yağdırıyormuş acaba :KK53:

yani yumurcak tv yi yasaklamanın amacı nedir ben de merak ediyorum:KK53:
Ay hala tv, hala tv, sosyal olun, kitap okuyun, bilim adına araştırmalar yapın, mesela elektriği yeniden keşfedin değil mi ama:KK45:
Tv çok Banal, seyretmeyin, zaten açınca ne görüyorsunuz aynı kişileri, hep siyasiler çıkıyor kanallardan, Tarkan'ı o kadar sık görmüyoruz yahu:confused:

cemaatin bütün kanallarını yasaklarken yumurcak tvyi bırakamazlardı.
neden kapatılıyor ki , onu anlamadım. pkk lıların kanalları kapandı mı ? nerde yayın özgürlüğü..
evet benim çocuklar arada izliyordu bir baktık uçmuş gitmiş.üstelik sakıncalı bir yayını da yoktu.
reklamları sakıncalıymış , öyle diyolla :eek:

Samanyolu Tv demi gitmiş
toptan kazıdı kökünü , hamd olsun.. :KK76:

neden kapatılıyor ki , onu anlamadım. pkk lıların kanalları kapandı mı ? nerde yayın özgürlüğü..
Onu bende bilmiyorum, ama cemaatin kanalları toptan kapandı, yumurcağı falan ayırmadılar.

Ay hala tv, hala tv, sosyal olun, kitap okuyun, bilim adına araştırmalar yapın, mesela elektriği yeniden keşfedin değil mi ama:KK45:
Tv çok Banal, seyretmeyin, zaten açınca ne görüyorsunuz aynı kişileri, hep siyasiler çıkıyor kanallardan, Tarkan'ı o kadar sık görmüyoruz yahu:confused:

ya Mune Mune ben belki tusubasayı seviyorum, belki futbol kariyerime yön vercek bi program : (

ya Mune Mune ben belki tusubasayı seviyorum, belki futbol kariyerime yön vercek bi program : (

Tusubasa ne, spor programı mıo_O Çok aramışlar mı o ismi:KK70:
Allah Allah nasıl programlar var böyle:KK45:FX'imi kapatmasınlar, kötü filmler izleme hakkımı elimden almasınlarda, çok bencil gördüm kendimi:KK70:

Tusubasa ne, spor programı mıo_O Çok aramışlar mı o ismi:KK70:
Allah Allah nasıl programlar var böyle:KK45:FX'imi kapatmasınlar, kötü filmler izleme hakkımı elimden almasınlarda, çok bencil gördüm kendimi:KK70:
tıs.webp

ay çizgi film ya:KK48::KK48::KK48: ama onuda tutuklamışlar : (

:KK70::KK70:
Allah iyiliğini versin, spor programı desen yerdim, çizgi filmleri hiç bilmiyorum artık, evde çocuk yok:cry:

ben de emin olamadım şaka mı yapıyor ciddi mi diye ikilemde kaldım:KK48::KK48:, çünkü bu benim çocukluğumda da vardı:KK48:

Back