Kilicdaroglu Cumhurbaskaninin elini sikmadi

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.246
556
248
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu tokalaştıktan sonra yerlerine oturdular. Tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Özel, üstü açık araba asker ve törene katılan vatandaşları selamladı.

Erdoğan ve Özel, daha sonra geçit törenini izlemek için yerlerine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan geldiğinde TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın elini sıktı. Erdoğan, Davutoğlu'nun yanında oturan Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmak için bir hamle yaptı ama Kılıçdaroğlu'ndan karşılık gelmeyince ani bir kararla Cumhurbaşkanı da yerine oturdu.
www.hurriyet.com.tr

Sanki kasitli yapilmis bisey gibi gelmedi bana. Hani bazen bize de olur ya tam biriyle tokalasacakken acaba elimi uzatsam mi uzatmasam mi diye bi ikilemde kaliriz. Ama iste protokol ortamlari boyle yanlis anlamalara gelmiyor.
Ha kasitli yapilmissa da kk nin yaptigi dogru degil tabi ki.

Bu haberi başka bir haber sitesinden izledim daha net anlaşılıyordu ve tokalaşamama durumu var gibi geldi bana..
Tam o esnada herkes hazır ol a geçti tören alanından gelen komutla üst üste geldi...
Tabii bir gerçekte var ki Davutoğlu ve diğer protokoldekiler gibi el sıkmak için bir hamlede bulunmuyor Kılıçdaroğlu..
Erdoğan a doğru bakıyor ama yönelmiyor.
Ve el havada kalıyor...
Uzun lafın kısası ben Kılıçdaroğlu nun el sıkıp sıkmama durumununda ne düşündüğünü çözemedim gazeteciler tarafından sorulacak soruya vereceği cevabı beklemekteyim
Belki de o soru soruldu ama henüz haberim yok

Videoyu bende izledim yetişememişler birbirlerine yakın olsalar tokalaşırdı
birbirlerine okadar laf edip tokalaşmak ne olacakki..yine söylemeye devam edecekler..arada protokol elde sıkılsınmı yani

Videoya bakilirsa KK Erdoganin ona kadar uzanacagini hesplamamis, tam oturmaya yeltenirken farkedip tekrar geri dogruluyor ama Erdogan da o sirada geri yerini aliyor. Biaz ortalik karistirmaya yonelik bir haber bu..

Anlaşmazlık olmuş,erdoğan el uzatmış o arada kılıçdaroğlu oturuyormuş görmüş niyetlenmiş,o arada askeri selam verilince kesilmiş,iki tarafı da gayet iyi niyetli buldum.

Videoya bakilirsa KK Erdoganin ona kadar uzanacagini hesplamamis, tam oturmaya yeltenirken farkedip tekrar geri dogruluyor ama Erdogan da o sirada geri yerini aliyor. Biaz ortalik karistirmaya yonelik bir haber bu..
Bu ara medyanın en çok yaptığı şey. Bende senin gibi düşündüm.

Kasıtlı mı kasıtsız mı diye tartışılacak bir durum yok ki ortada gayet de kasıtlı.. Orda tokalaşmak keyfi bir şey değil protokol kuralıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…