Kılıçdaroğlu: Bence koalisyon olmayacak

Erdoğan'a bakarken Beşar Esed i görüyorum sanki, ikisi de sırf iktidarda kalmak için ülkelerini kaosa sokuyorlar. Seçimlerde kazanamazsa yapacaklarını düşünemiyorum, Allah sonumuzu hayretsin

Aldınmı cevabını
cevap verecek bırını bulursan , chp 'nin hangı şartını kabul etmemiş , neden koalısyon kurulamamış onuda benım için sorar mısın ? Lakin ben 1 haftadır yanıt beklıyorumda

Çözüm için görüşme yapmakla düşmanımın düşmanı dostumdur demek ayrı.
Ayırt edebilmek önemli tabi.
Koalisyon olsa yürümeyecek zaten bu işin önü sonu seçim.
Umarım halk chp nin biz istedik akp yanaşmadı edebiyatlarına yalanlarına inanmaz.

Valla baksana aldım cevabımı oturdum dediğin gibi

Birebir muhatap olmuyormuşuz, ortaya atarak cevap bekleyelim bari belki gelir

Ben sana yanıt vermiştim oysa...

Ne oluyor ki burda?
Ikişerli Üçerli derken grup mu kuruyorsunuz? Sevgi kelebekleri grubu
He yok bu ikişerli üçerli'den kastınız didişmek için böyle Akın Akın gruplaşarak gelin, ben hepinize yeterimmmm demekse, harekete dikkatinizi çekerim
Banlanırsın, Banlanırsınız, Banlanırlar

Polemik yok, herkes görüşünü yazsın ama tek kişilik olsun, bu Sıcakta 2'şerli, 3'erli çekilmez

Sizin gibiler koalisyonu denedik sartlar olusmadi bahanesine inaniyor da halk chp istedi ama akp yanasmadi edebiyatina mi inanmayacak.

Sizin gibiler derken yine ülke çogunlugundan bahsediyosunuz demokrasilerde böyle hayatım çogunluk akp dediği için chp akp nin kurallarına göre oynamak zorunda oyunu.
Oynamıyor ise tribünlere oynuyo demektir halkı düşünüyor çıkmaz burdan.
Seçim sonucu yine koalisyon çıktı ne değişecek chp akp iktidarını kabul edecek başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…