Kılıçdaroğlu: Bence koalisyon olmayacak

Erdoğan'a bakarken Beşar Esed i görüyorum sanki, ikisi de sırf iktidarda kalmak için ülkelerini kaosa sokuyorlar. Seçimlerde kazanamazsa yapacaklarını düşünemiyorum, Allah sonumuzu hayretsin

Hayır değil. Çünkü ben bir düşünce bildirmedim, bir gerçeği belirttim ve size bir soru yönelttim :KK51: Öcalan ile yapılan işbirliğini reddedemezsiniz çözüm süreci, görüşmeler, sayın öcalan'lar ortada :)

Aldınmı cevabını :-)
cevap verecek bırını bulursan , chp 'nin hangı şartını kabul etmemiş , neden koalısyon kurulamamış onuda benım için sorar mısın ? Lakin ben 1 haftadır yanıt beklıyorumda :cool:

Çözüm için görüşme yapmakla düşmanımın düşmanı dostumdur demek ayrı.
Ayırt edebilmek önemli tabi.
Koalisyon olsa yürümeyecek zaten bu işin önü sonu seçim.
Umarım halk chp nin biz istedik akp yanaşmadı edebiyatlarına yalanlarına inanmaz.

Aldınmı cevabını :-)
cevap verecek bırını bulursan , chp 'nin hangı şartını kabul etmemiş , neden koalısyon kurulamamış onuda benım için sorar mısın ? Lakin ben 1 haftadır yanıt beklıyorumda :cool:

Valla baksana aldım cevabımı oturdum dediğin gibi Hoppa

Birebir muhatap olmuyormuşuz, ortaya atarak cevap bekleyelim bari belki gelir :confused:

Ne oluyor ki burda?
Ikişerli Üçerli derken grup mu kuruyorsunuz? Sevgi kelebekleri grubu:KK14:
He yok bu ikişerli üçerli'den kastınız didişmek için böyle Akın Akın gruplaşarak gelin, ben hepinize yeterimmmm demekse, harekete dikkatinizi çekerim:stop:
Banlanırsın, Banlanırsınız, Banlanırlar:KK59:

Polemik yok, herkes görüşünü yazsın ama tek kişilik olsun, bu Sıcakta 2'şerli, 3'erli çekilmez:KK4:

Çözüm için görüşme yapmakla düşmanımın düşmanı dostumdur demek ayrı.
Ayırt edebilmek önemli tabi.
Koalisyon olsa yürümeyecek zaten bu işin önü sonu seçim.
Umarım halk chp nin biz istedik akp yanaşmadı edebiyatlarına yalanlarına inanmaz.

Sizin gibiler koalisyonu denedik sartlar olusmadi bahanesine inaniyor da halk chp istedi ama akp yanasmadi edebiyatina mi inanmayacak.

Sizin gibiler derken yine ülke çogunlugundan bahsediyosunuz demokrasilerde böyle hayatım çogunluk akp dediği için chp akp nin kurallarına göre oynamak zorunda oyunu.
Oynamıyor ise tribünlere oynuyo demektir halkı düşünüyor çıkmaz burdan.
Seçim sonucu yine koalisyon çıktı ne değişecek chp akp iktidarını kabul edecek başka çare yok.

X