- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Hdp ile isbirligi yapan Akp olurken problem yok amaYonetebileceklerini dusunmuyrm canm kilictarogluna chp ye guvenin 0 hdp ile isbirligi yapan bir parti ile iyi yonetim dusunemiyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hdp ile isbirligi yapan Akp olurken problem yok amaYonetebileceklerini dusunmuyrm canm kilictarogluna chp ye guvenin 0 hdp ile isbirligi yapan bir parti ile iyi yonetim dusunemiyrm
Oda senin dusuncen tabihdp ile işbirliği yapan bir parti ile iyi yönetim düşünemiyor musunuz Eee Öcalanla işbirliği içinde yürütenlere nasıl güveniyorsunuz ya da yıllardır nasıl güvendiniz
Oda senin dusuncen tabi
Evet canm evet ocalanla gorusmeleri cikti erdoganin cok haklisin saygilar sana birebir gorusmelere girmiyrm selametleHayır değil. Çünkü ben bir düşünce bildirmedim, bir gerçeği belirttim ve size bir soru yönelttim Öcalan ile yapılan işbirliğini reddedemezsiniz çözüm süreci, görüşmeler, sayın öcalan'lar ortada :)
Hayır değil. Çünkü ben bir düşünce bildirmedim, bir gerçeği belirttim ve size bir soru yönelttim Öcalan ile yapılan işbirliğini reddedemezsiniz çözüm süreci, görüşmeler, sayın öcalan'lar ortada :)
Aldınmı cevabını
cevap verecek bırını bulursan , chp 'nin hangı şartını kabul etmemiş , neden koalısyon kurulamamış onuda benım için sorar mısın ? Lakin ben 1 haftadır yanıt beklıyorumda
Aldınmı cevabını
cevap verecek bırını bulursan , chp 'nin hangı şartını kabul etmemiş , neden koalısyon kurulamamış onuda benım için sorar mısın ? Lakin ben 1 haftadır yanıt beklıyorumda
sizinle birebir görüşmek istemiyorum , ikişerli olabilir çifter çifter gelin üstümeValla baksana aldım cevabımı oturdum dediğin gibi
Birebir muhatap olmuyormuşuz, ortaya atarak cevap bekleyelim bari belki gelir
ah bıde onlar cevap verse dukam!Ben sana yanıt vermiştim oysa...
sizinle birebir görüşmek istemiyorum , ikişerli olabilir çifter çifter gelin üstüme
sizinle birebir görüşmek istemiyorum , ikişerli olabilir çifter çifter gelin üstüme
ah bıde onlar cevap verse dukam!
ak yürekler
Çözüm için görüşme yapmakla düşmanımın düşmanı dostumdur demek ayrı.
Ayırt edebilmek önemli tabi.
Koalisyon olsa yürümeyecek zaten bu işin önü sonu seçim.
Umarım halk chp nin biz istedik akp yanaşmadı edebiyatlarına yalanlarına inanmaz.