- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
yok kardeş çok film falan izlediğinden değil,emin ol burada tamda senin gibi düşünen benim gibi insan çok var.Nedense bu seçimlerden önce bu kadar çok olay yoktu meydanlarda vardı da medyada bu kadar göstermiyorlardı.. Kadın cinayetleri, Şehitlerimiz, İşid, Pkk, Ölen çocuklar... Hepsi seçimden sonra kıyamet gibi çıktı ortaya.. Ve amaç belliydi.. Akp olmadan güya ülkenin ne durumda olduğunu göstermeye çalışıyorlardı... Tekrar seçim olacak ve bu sayede insanlar oylarını Akp ye verecek ve başkanlık sistemine geçilecek... sonra bu olaylar yavaş yavaş ortadan kaybolacak.... Bu benim düşüncem belki biraz fazla film izlemiş olabilirim..
Aslında asıl düşüncem.. Ülke bu kadar kötüyken.. Sırf koltuklarından vazgeçemedikleri beni üzüyor.. Bütün partiler toplanıp barış içinde koalisyon kursalar... Herkes fikirlerini açık açık söylese ortak bir çözüm bulsalar... Sırf partilerini düşündükleri,, yada koltuklarını düşündükleri için değilde.. Türkiye Cumhuriyeti ve Halkı için Bir araya gelseler... ne kadar iyi olurdu.. Bana göre kavga etme vakti değil.. Birlik olma vakti.. Ve Koltuklarda oturan adamlara sesleniyorum.. Kaldırın kçınızıda koltuk sevdasından vazgeçin artık... Bla bla bla gerçi onlar bunu yapıyor olabilirler.. Hepsinin çıkarları var olmasa çoktan kurulmuştu koalisyon.. Hepsi sadece benim partim zirvede olsun istiyor..
sareciğim öyle deme ya,niye chp zaten sol parti deyip kestirip atıyorsun,bu sol parti ne etti size,valla ben zamanında mhp ye oy attım chp ye de,lütfen bir vatandaş olarak oyunu kullan,ama tabii yine sen bilirsinakp verdim en son seçimde, kendimi bildim bileli sağ partiye veririm. terör olayı olmasa yine akpde ısrarcı olurdum. bu terörü çözememeleri yüzünden vermiyorum. mhp de çözüm üretmiyor. chp zaten sol. kime vereyim?
sen de mi brutusayy genemi seçimmm kullanmıyacağım oyumuu yeter yaaaa..sıktınız sıkıldımmm..
Becaiş yapalım senle saraylım, sen gel buraya, bende senin yerine Amerika'ya gideyimBen de bu bahara kesin donus yapmayi dusunuyordum ama boyle giderse donmek de aptallik olur gibi gorunur..
Ben akepe üzerinden konuştuğumda sana akp li değilim daha kaç defa soylicez diye üzerime geliyordunakp verdim en son seçimde, kendimi bildim bileli sağ partiye veririm. terör olayı olmasa yine akpde ısrarcı olurdum. bu terörü çözememeleri yüzünden vermiyorum. mhp de çözüm üretmiyor. chp zaten sol. kime vereyim?
Yav, arkadaslarimla bir kahve muhabbetini nasil ozluyorum biliyor musun Parkon.. Internet var, skype var, telefon var, ama hic biri yetmiyor. Zaten siyaset konusmaktan ocu gibi korkar olmuslar telefonda, millet Erdogan korkusundan paranoyak olmus. Bir zamanlar Bosnak bir arkadasim Tito'dan nasil korktuklarini, fisilti ile konustuklarini ve asla elestiremediklerini soylerdi de tuhaf gelirdi. Bu yuzden tutuklanan yuzlerce insani ve dahi Silivriye gidenleri, F. Gulen'inkiler gibi linc edilen muesseseleri, maliyecilerin gezi'den beri Koc sirketlerine yerlesip herseye fahis cezalar yagdirmalarini gorunce bakiyorum da nerdeyse o hale gidiyoruz.Becaiş yapalım senle saraylım, sen gel buraya, bende senin yerine Amerika'ya gideyim
Bence gelme senYav, arkadaslarimla bir kahve muhabbetini nasil ozluyorum biliyor musun Parkon.. Internet var, skype var, telefon var, ama hic biri yetmiyor. Zaten siyaset konusmaktan ocu gibi korkar olmuslar telefonda, millet Erdogan korkusundan paranoyak olmus. Bir zamanlar Bosnak bir arkadasim Tito'dan nasil korktuklarini, fisilti ile konustuklarini ve asla elestiremediklerini soylerdi de tuhaf gelirdi. Bu yuzden tutuklanan yuzlerce insani ve dahi Silivriye gidenleri, F. Gulen'inkiler gibi linc edilen muesseseleri, maliyecilerin gezi'den beri Koc sirketlerine yerlesip herseye fahis cezalar yagdirmalarini gorunce bakiyorum da nerdeyse o hale gidiyoruz.
Oturup arti ve eksileri teraziye koymanin zamani geldi tabii. Gelirsem bu kafayla benim basim kesin belaya girer diye dusunuyorum.
Ben de sagci sayilirim. Ulkenin basina daha fazla felaket getiremez, bu oyunu da bozar diye oyumu CHPye veriyorum. Baykali hic tutmaz, Eceviti yetersiz ve maneviyatta kati bulurdum, ama Kilicdaroglu ve ekibi cok daha iyi ve mantikli. Sen de oyle yap, ya da seyirci koltugunda otur cigdem citleyerek memleketin gidisatini seyret..akp verdim en son seçimde, kendimi bildim bileli sağ partiye veririm. terör olayı olmasa yine akpde ısrarcı olurdum. bu terörü çözememeleri yüzünden vermiyorum. mhp de çözüm üretmiyor. chp zaten sol. kime vereyim?
Valla atarlar beni..Bence gelme senHavaalanında tutup içeri atabilirler bak Sonra demedi deme Bende beni ne zaman alacaklar içeri diye bekliyorum
bu seçimde akpye verdim diye söylemiştim, hatta cümleye "yalan değil bu seçimde akpye verdim" diye başlamıştım.? sağ partiye verdiğimi, kendime yakın başka sağ parti bulamadığımı, da söylemiştim hatta sende sağ da partimi kalmadı da akpye veriyosun demiştin. körükörüne savunmadığımı, falan söylemiştin.Ben akepe üzerinden konuştuğumda sana akp li değilim daha kaç defa soylicez diye üzerime geliyordun
canım ne yapayım yok ortaklık yok anlaştılar bir kuramadılar koalisyonu kiii ben açıkçası kursunlar istiyorumm..farklı görüşler,, farklı pencerelerden bakmak bu ülkeye dirlik getirir.. ama bu siyesetçilerr kendi egolarının peşine düşmüşlerr.. hiç hoşlanmadım hiçç..canım bide siyaset bu ve ben siyaset için dostluğuma asla zarar vermemm.. kimler geldi kimler geçti bu ülkeden( ama yamuk prensesten bir tane varr)..sareciğim öyle deme ya,niye chp zaten sol parti deyip kestirip atıyorsun,bu sol parti ne etti size,valla ben zamanında mhp ye oy attım chp ye de,lütfen bir vatandaş olarak oyunu kullan,ama tabii yine sen bilirsin
sen de mi brutusşaka yapıyorsun değil mi,de hadi yamuğuna,bak farklı görüşlerde olup ne güzel anlaşıyoruz seninle
neden olmasın evla gerçekten merak ediyorumm fikirlerini sence farklı görüşlerin liderleri bu ülkeyi daha iyi yönetemezmi ama inan merak ediyorum görüşlerini..Bencede olmasin
Yonetebileceklerini dusunmuyrm canm kilictarogluna chp ye guvenin 0 hdp ile isbirligi yapan bir parti ile iyi yonetim dusunemiyrmneden olmasın evla gerçekten merak ediyorumm fikirlerini sence farklı görüşlerin liderleri bu ülkeyi daha iyi yönetemezmi ama inan merak ediyorum görüşlerini..
Yonetebileceklerini dusunmuyrm canm kilictarogluna chp ye guvenin 0 hdp ile isbirligi yapan bir parti ile iyi yonetim dusunemiyrm
Yonetebileceklerini dusunmuyrm canm kilictarogluna chp ye guvenin 0 hdp ile isbirligi yapan bir parti ile iyi yonetim dusunemiyrm