Kılıçdaroğlu: Bence koalisyon olmayacak

yok kardeş çok film falan izlediğinden değil,emin ol burada tamda senin gibi düşünen benim gibi insan çok var.

sareciğim öyle deme ya,niye chp zaten sol parti deyip kestirip atıyorsun,bu sol parti ne etti size,valla ben zamanında mhp ye oy attım chp ye de,lütfen bir vatandaş olarak oyunu kullan,ama tabii yine sen bilirsin

ayy genemi seçimmm kullanmıyacağım oyumuu yeter yaaaa.. sıktınız sıkıldımmm..
sen de mi brutusşaka yapıyorsun değil mi,de hadi yamuğuna,bak farklı görüşlerde olup ne güzel anlaşıyoruz seninle

Ben akepe üzerinden konuştuğumda sana akp li değilim daha kaç defa soylicez diye üzerime geliyordun

Becaiş yapalım senle saraylım, sen gel buraya, bende senin yerine Amerika'ya gideyim
Yav, arkadaslarimla bir kahve muhabbetini nasil ozluyorum biliyor musun Parkon.. Internet var, skype var, telefon var, ama hic biri yetmiyor. Zaten siyaset konusmaktan ocu gibi korkar olmuslar telefonda, millet Erdogan korkusundan paranoyak olmus. Bir zamanlar Bosnak bir arkadasim Tito'dan nasil korktuklarini, fisilti ile konustuklarini ve asla elestiremediklerini soylerdi de tuhaf gelirdi. Bu yuzden tutuklanan yuzlerce insani ve dahi Silivriye gidenleri, F. Gulen'inkiler gibi linc edilen muesseseleri, maliyecilerin gezi'den beri Koc sirketlerine yerlesip herseye fahis cezalar yagdirmalarini gorunce bakiyorum da nerdeyse o hale gidiyoruz.
Oturup arti ve eksileri teraziye koymanin zamani geldi tabii. Gelirsem bu kafayla benim basim kesin belaya girer diye dusunuyorum.

Bence gelme senHavaalanında tutup içeri atabilirler bakSonra demedi demeBende beni ne zaman alacaklar içeri diye bekliyorum

Ben de sagci sayilirim. Ulkenin basina daha fazla felaket getiremez, bu oyunu da bozar diye oyumu CHPye veriyorum. Baykali hic tutmaz, Eceviti yetersiz ve maneviyatta kati bulurdum, ama Kilicdaroglu ve ekibi cok daha iyi ve mantikli. Sen de oyle yap, ya da seyirci koltugunda otur cigdem citleyerek memleketin gidisatini seyret..

Bence gelme senHavaalanında tutup içeri atabilirler bakSonra demedi demeBende beni ne zaman alacaklar içeri diye bekliyorum
Valla atarlar beni.. Atmazlarsa hatirim kalir.. Ben gelince yaratirim onlara sebep zaten, ugrasmasinlar havaalanlarinda yazik..

Ben akepe üzerinden konuştuğumda sana akp li değilim daha kaç defa soylicez diye üzerime geliyordun
bu seçimde akpye verdim diye söylemiştim, hatta cümleye "yalan değil bu seçimde akpye verdim" diye başlamıştım.? sağ partiye verdiğimi, kendime yakın başka sağ parti bulamadığımı, da söylemiştim hatta sende sağ da partimi kalmadı da akpye veriyosun demiştin. körükörüne savunmadığımı, falan söylemiştin.

canım ne yapayım yok ortaklık yok anlaştılar bir kuramadılar koalisyonu kiii ben açıkçası kursunlar istiyorumm..farklı görüşler,, farklı pencerelerden bakmak bu ülkeye dirlik getirir.. ama bu siyesetçilerr kendi egolarının peşine düşmüşlerr.. hiç hoşlanmadım hiçç..canım bide siyaset bu ve ben siyaset için dostluğuma asla zarar vermemm.. kimler geldi kimler geçti bu ülkeden( ama yamuk prensesten bir tane varr)..

Neden olmasin erken secim ak partililer?
Peki ya erken secimde yine akp iktidar olamazsa -ki su anlik anketlerin gosterdigi bu- tekrardan mi secim olsun akp tek basina iktidar olana kadar?
Kamu malina zarar verdiler dediklerinizden ne farkiniz kaldi ulkeyi milyonlarca turk lirasi zarar ugratiyorlar? Ulkenin derdi bir hukumet kurabilmek mi yoksa Ak parti hukumeti kurmak mi ?Tayyip bey resmen benim istedigim olana kadar boyle devam edecek diyor ve ulkeyi belki trilyonlarca zarara ugratiyor.Tabi kimin umrunda.Durmak yok halki yolmaya devam.

olmasında tekrar seçim olsun bu sefer daha az oy alınca ortalık neye dönecek çok merak ediyorum

Yonetebileceklerini dusunmuyrm canm kilictarogluna chp ye guvenin 0 hdp ile isbirligi yapan bir parti ile iyi yonetim dusunemiyrm

Adi ustunde KOALISYON.
Ulkeyi Chp yonetmeyecek.
Misal milli egitim bakanligini istiyormus Chp.Bir bakanlik 13 yildir daha ne kadar kotu isler yapabilir ki ki chp yapamasin bu bakanligi?
Bence sizde ki cumhurbaskaninda oldugu gibi iktidar zehirlenmesi,iktidar hirsi.Baska birsey degil.

Yonetebileceklerini dusunmuyrm canm kilictarogluna chp ye guvenin 0 hdp ile isbirligi yapan bir parti ile iyi yonetim dusunemiyrm

hdp ile işbirliği yapan bir parti ile iyi yönetim düşünemiyor musunuz Eee Öcalanla işbirliği içinde yürütenlere nasıl güveniyorsunuz ya da yıllardır nasıl güvendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…