- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
yok kardeş çok film falan izlediğinden değil,emin ol burada tamda senin gibi düşünen benim gibi insan çok var.Nedense bu seçimlerden önce bu kadar çok olay yoktu meydanlarda vardı da medyada bu kadar göstermiyorlardı.. Kadın cinayetleri, Şehitlerimiz, İşid, Pkk, Ölen çocuklar... Hepsi seçimden sonra kıyamet gibi çıktı ortaya.. Ve amaç belliydi.. Akp olmadan güya ülkenin ne durumda olduğunu göstermeye çalışıyorlardı... Tekrar seçim olacak ve bu sayede insanlar oylarını Akp ye verecek ve başkanlık sistemine geçilecek... sonra bu olaylar yavaş yavaş ortadan kaybolacak.... Bu benim düşüncem belki biraz fazla film izlemiş olabilirim..
Aslında asıl düşüncem.. Ülke bu kadar kötüyken.. Sırf koltuklarından vazgeçemedikleri beni üzüyor.. Bütün partiler toplanıp barış içinde koalisyon kursalar... Herkes fikirlerini açık açık söylese ortak bir çözüm bulsalar... Sırf partilerini düşündükleri,, yada koltuklarını düşündükleri için değilde.. Türkiye Cumhuriyeti ve Halkı için Bir araya gelseler... ne kadar iyi olurdu.. Bana göre kavga etme vakti değil.. Birlik olma vakti.. Ve Koltuklarda oturan adamlara sesleniyorum.. Kaldırın kçınızıda koltuk sevdasından vazgeçin artık... Bla bla bla gerçi onlar bunu yapıyor olabilirler.. Hepsinin çıkarları var olmasa çoktan kurulmuştu koalisyon.. Hepsi sadece benim partim zirvede olsun istiyor..