• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıldan tüyden sebepler

bu_ne_ya

oğluşummm
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
159
0
46
İstanbul
kızlar yardımcı olun fikir verin yaklaşık bir sene önce 1 ay içinde 3 kere ertesi gün hapı kullandım duyduğum kadarıyla o hapların 1 tanesi 12 doğum kontrol hapına eşitmiş:17::17: kısa sürede okadar kullandım hormonu yükledim vücuduma ve 3-4 aydır çenemde ve çene altımda toplamda 4-5 tane kıl çıktı ve bu beni çok rahatsız ediyor korkuyorum çoğalacak diye bir çok kişide gördüm sakal gibi sert bende çoğalmasından korkuyorum sir ağda ile alıyorum çoğaldı gibime geliyor cımbızla almaya başladım 1 hafta sonra iğrenç bir çekilde kendini gösteriyor:18::18: geçen gün internette gezinirken bioderin bir kremine rastladım kıl tüyü azaltıyormuş onu denemek istiyorum aranızda vermı bu şekilde kremlerle kurtulan yada en aza indirrebilen :17: lazer falan yaptırmak istemiyorum ağda sarkıtıp tüyleri yayıyor kullanamıyorum... çok sinir bozucu akıl fikir verinn lütfen:18::18:

canım sakın cımbızla alma felaket cogalıo ve cımbız tam kokten cekmedıgı ıcın ıcınde kırılıoo ve dahada sertlesıyor benım bı arkadasım krem kullanıorduu bı sorup ogrenıyım neydı o yazarım yıne

canım sakın cımbızla alma felaket cogalıo ve cımbız tam kokten cekmedıgı ıcın ıcınde kırılıoo ve dahada sertlesıyor benım bı arkadasım krem kullanıorduu bı sorup ogrenıyım neydı o yazarım yıne

ay lütfen bekliyorum ağda sarkıtıyor ne ile alacağımı bilmiyorum artık:17:

İğneli epilasyona gidebilirsin cnm yüzdeki tüyler için çözüm olduğunu öğrendim ben de kk da:34:
Ben de düşünüyorum yaptırmayı favori bölgeme:6:

Back