• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıldan tüyden bıktım artık bi çareee:-(

tubafysal

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
49
2
18
Kızlar ben yirmi bir yaşındayım dokuz aylık evliyim evlenmeden önce genital bölge ve tüm vücud ağda yaptırdım ama dayanamadım ağlıyordum resmen bayağı da morardım yani epilasyon da kullanamıyorum tahriş ediyor tenimi bir defa da tüy dökücü sprey kullandım o da sert çıkarıyor tüyleri ne yapcam yaa başka yolu yok mu şunlardan kurtulmanın

Kuzu netload da sorun var iki haftadır falan, ya uploadbox tan yada rapid den indir Şeniz

Bu arada daha izlemedim yazmayın bişey gebertirim :mymeka:

Epilasyon.seansi biraz pahali ama ....3 yada 4 seansta tertemiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Epilasyon.seansi biraz pahali ama ....3 yada 4 seansta tertemiz

Lazere gitmeyi düşündüm ama yumurtalara zarar veriyormuş onun için çocuk olmadan gitmeyeyim dedim eşime yaklaşmak istemiyorum o kadar kötü durumdayım

Lazere gitmelisin bence ole bi durum yok kıl kokune bile zor iniyo isinlar yumurtaliga nasil ulassin mümkün degil. Yalniz şöle bi sorun var lazer agdadan cok daa fazla aciyo ona dayanamiosan bunu nasil dayancan

Lazere gitmeyi düşündüm ama yumurtalara zarar veriyormuş onun için çocuk olmadan gitmeyeyim dedim eşime yaklaşmak istemiyorum o kadar kötü durumdayım

Eczanede bir krem varmiş adini unuttum 100 TL civari.agdaya gitmeden önce sürüyorlarmiş.uyuşturdugu için çok acimiyormuş.bir bayan eczaciyacsor istersen.daha dün epilasyon a giden arkadaş söyledi.

Lazere gitmelisin bence ole bi durum yok kıl kokune bile zor iniyo isinlar yumurtaliga nasil ulassin mümkün degil. Yalniz şöle bi sorun var lazer agdadan cok daa fazla aciyo ona dayanamiosan bunu nasil dayancan

Napcam ya ben yok mu bi çaresi yaaahiç dayanamıyorum ki en azından bi daha çekmem o acıyı diye düşünüyorum

Eczanede bir krem varmiş adini unuttum 100 TL civari.agdaya gitmeden önce sürüyorlarmiş.uyuşturdugu için çok acimiyormuş.bir bayan eczaciyacsor istersen.daha dün epilasyon a giden arkadaş söyledi.

İşe yarıyorsa neden olmadın da yüz lira da fazla yaaaa:-( o kadar bütce ayırabileceğimi sanmıyoru

Sahi mi?? iğnelinin çok acıttığını biliyordum da lazerin acıtmadığını sanıyordum ağdaya dayanıklıyım ama lazer çok mu acıtıyor ya acıtıyorsa nasıl lazer bu :(

Sahi mi?? iğnelinin çok acıttığını biliyordum da lazerin acıtmadığını sanıyordum ağdaya dayanıklıyım ama lazer çok mu acıtıyor ya acıtıyorsa nasıl lazer bu :(

Nedir bu kadınların çektiği yaa bi su olsa sürsek gitse şu isviçreli bilim adamlarına sesleniyorum biraz da bu problemi araştırsaşar da çözüm bulsalar

Nedir bu kadınların çektiği yaa bi su olsa sürsek gitse şu isviçreli bilim adamlarına sesleniyorum biraz da bu problemi araştırsaşar da çözüm bulsalar

Ya keşke :( 1 ay çıkmasa yine razıyım bi hafta sonra çıkmaya başlıyorlar bazen 4 gün hatta.. Erkek doğmak varmış diyorum bazen ya kılı olan geziyor ohh biz kol bacak genital göbek bel yüz koltukaltı alınmadık yer yok :1:

Ya keşke :( 1 ay çıkmasa yine razıyım bi hafta sonra çıkmaya başlıyorlar bazen 4 gün hatta.. Erkek doğmak varmış diyorum bazen ya kılı olan geziyor ohh biz kol bacak genital göbek bel yüz koltukaltı alınmadık yer yok :1:

Aynen yaa Allah yardımcımız olsun venim tenim bayağı hassas deli olcam yaa napcam ben

ahh ben o kıllarım mk!!!! :52: ama bısey olmaz bence allah yartmstr sonucta bız kadınlar cok takıntılıyz tamemn kurtulsk ıyı olur ama olmasada olur cok sukur rabbım bunlardan kurtulmmz ıcın bır suru ımkan tanımıs ... SİR AGDA GIBI :d:53:

ahh ben o kıllarım mk!!!! :52: ama bısey olmaz bence allah yartmstr sonucta bız kadınlar cok takıntılıyz tamemn kurtulsk ıyı olur ama olmasada olur cok sukur rabbım bunlardan kurtulmmz ıcın bır suru ımkan tanımıs ... SİR AGDA GIBI :d:53:

Keske kesin cozum olsa :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tablet ağda kullanan var mı onun ağrısı da çok oluyormu ya da pudralı pudrasız ağda fark ediyor mu

Back