Kılcal damarlar :(

Kmkmkm

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
290
68
32
Mrb arkadaşlar son altı yedi aydır burun kenarlarımda kılcal damarlar oluşmaya başladı çok rahatsız oluyorum dermatoloğa gittim lazer bi tek çözer ilaç falan boş dedi.randevu verdiler martın 15ine nd-yağ lazerle yapılcakmış.ama ben çok karasızım memnun kalmayanlar var yaptırdıktan sonra. yapan yada yaptırmayı düşünen var mı ne tür sonuçlar aldınız paylaşır mısınız...

merhaba benim burnumda 5 mm kılcal damar çatlağı vardı devlette cildiyeye gittim yaktırdım yara kapanınca tekrar oluştu. illa lazere gitmem lazım sanırım. bide göz pınarımın üstünde var. oda lazer istiyo ama korkuyorum. kör olurum diye

senin sadece burun kenarın benimki doğuştan. Dr banada Fondoten verdi:) bu bir dr yani:) ve benim ki gittikçe artıyor. Diz kapaklarkm ki doğuştan zaten onu giç söylemiyorum:) bende düşünüyorum ama hiç bir fikra sahip değilim. Senden nasıl bir ücret istediler.

E canım zaten lazerle yakıyolar tekrar yaptırcam derken özelde mi yaptırcan

E canım zaten lazerle yakıyolar tekrar yaptırcam derken özelde mi yaptırcan
devlette lazerle yakmıyolar bötle ısılı bişiy var onla yakıyolar haliyle tekrar oluştu yara kapanınca. doktorda uyarmıştı beni bunla yaparsak yine oluşur dışarıda lazere git dedi o zamalar durumum yoktu 2012 de. şimdi burun amaeliyatı olmayı düşünüyorum nasipse, burda gülcel beye sordum estetik ameliyat esnasında cerrahtan rica etsem düzeltirmi diye? düzeltir dedi bakalım. tek taşla iki kuş inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…