- 17 Mart 2020
- 36
- 13
- 24
-
- Konu Sahibi Dilara Cavusoglu
Kuzenimde vardı cildini korudu güneşten buhardan şuan hiçbişey yok yüzündeKendiliginden gecmez bacim
Bende de var son 6 senedir soğukta sıcakta aşırı kızaıryor yanaklarım rozasea dendi gül hastalığı diye biliniyor ama tam bir tedavisi yok diye biliyorumYüzümde kılcal damarlar var doktor lazer söyledi fakat bekle kendiliginden geçer diyenler de oldu aynı sorunu yaşayıp tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim
Rozase farklı canım bende ki kılcal damar çatlaması lazerle yakiyolar gidiyor ama ben bitkisel çözüm arıyorumBende de var son 6 senedir soğukta sıcakta aşırı kızaıryor yanaklarım rozasea dendi gül hastalığı diye biliniyor ama tam bir tedavisi yok diye biliyorum
Ben de tamm olarak aynı böyle kırmızı küçük nokta şeklinde var. Doktor lazer yaparız tamamen gider dedi. Internette at kestanesi okudum ama hiç deneyen var mı işe yarar bi çözüm bulan?Rozase farklı canım bende ki kılcal damar çatlaması lazerle yakiyolar gidiyor ama ben bitkisel çözüm arıyorum
Sizinki de kırmızı ben şeklinde mi acaba?Şöyle ben kullanıyorum 4 aydır at kestanesi yağını annem azaldı diyor fakat yüzümü çok korumaya da başladım onunda etkisi olabilir baya uzun kullanmak gerekiyor bitkisel ürünlerin etki edebilmesi için
Hayır örümcek şeklindeSizinki de kırmızı ben şeklinde mi acaba?
bende cok doktora gittim ama bende cozum bulamadm kucuk yanagimda benmde varHayır örümcek şeklinde
Banada aynisini soyle nd yag ve birdey daha soylemis hstirlamiyorum yalan olmasin ama nd yag cok derin yakarmis derinin en alt katmanina inermis o yuzden cilt kanser riski yuksek oluyormus cesaret edemedim ama yazin fondoten bile kapatmiyor yuuzmdeki kizarikligiDoktora gittim yakarız geçer dedi
offf innsalalh benmde gider 2yildir varCildinzii inceliyor ve ona göre vereceği dozda ışığı ayarlıyor doktor. Ama benim kuzenlerimde de vardı kendiliginden gittiler zamanla
Teşekkür ederimGeçmiş olsun acil şifalar.