kılcal damar sorunu olanlar buraya bakabilir umarım işe yarar...

bywpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
92
0
slm kızlar kılcal damarı görünce hemen yazmak istedim bi forumda okudum sanırım ahmet marankinin tarifiydi benimde sağ yanağımd abi tane kılcal damar belli oluyo bu yzacağım tarif sicilce,cilt lekeleri ve kılcal damarlara iyi geliyormuş en kısa zamanda bende deneyeceğim.
tarif:
1 çay kaşığı lahana suyu
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı süt
az miktarda yumurta akı bu karışımları haftada 3-4 kez 2 ay boyunca uygulayın...umarım iyi gelir...lahanayı hafif haşlayıp suyunu alıyoruz..

canım ben bu formülü iki kere yaptığım için sonuç yok ama at kestanesi yağı alıcam damar büzme özelliği olduğu için iyi geleceğini düşünüyorum çünkü kılcal damar çatlamasında kullanılıyo genelde

Arkadaşlar merhaba.aynu dertten muzdariptim ta ki bir kaç gün öncesine kadar.Paramı cildimin hassassiyeti ve kızarıklığı üzerine harcamış biri olarak sizlerle tecrübemi paylaşmak isterim arkadaşlar.La roche posay,noviderm,sebamed,auriderm,planta pura,dr brandt ... vs daha çok var ama hatırlayabildiklerimin bir kısmı bunlar.cildimiz aslında bünyesinde su tutamadığı için kızarıyo ve kuruyo.ben çok iyi bir ikilii buldum roboril ve atopiclair.ikisini birbirine karıştırıyorum hem çok iyi nemleniyo hem de yüz gerçekten ferahlıyo ve kızarıklık azalıyo.bu evde yapılacak işlem.dışarı çıkarkende bir süre önce physicians formula renkli nemlendrici sürerseniz çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.en azından bana çok yaradı inş. siz de memnun kalırsınız ... istediğinizi sorabilirsiniz bana,seve seve yardımcı olmaya hazırım.

canım yüzümde kızarıklık yokta sağ yanağımda dudağıma yakın bi yerde kılcal damar gözüküyo yoktu önceden yeni oluştu üst bacağımdada bazı yerlerde var deri inceldiği için gözüküyo ama buna bi çözüm arıyorum işte at kestanesi yağından memnun olan çok para olunca onu kulllanmayı düşünüyorum

bende çok duymuştum at kestanesi losyon ve yağını.:26:işe yarasa haber verirmisin arkadaşım.çok duacın olurum

evet canım tabiki ama daha almadım malesef kullanayım yazarım sonucu :)

ne demek rica ederim ama imkanınız varsa siz alın çünkü deneyenler gerçekten memnun beni beklemenize gerek yok yani

ne yazıkki şu anda alamam.biliyosun ucuz olanlar sahte.almışken pahalısını almak isterim.oda şu anda çok zor

pahalı dediğin 14 tl falan faydası olacaksa bişey değil yani

bakalım faydası olursa sana hevesle kullanırım hüsrana uğramaktan bıktım artık

Arkadaşlar bende de rozasea başladı son birkaç aydır, dr. Haydarpaşa numune hastanesinde ücretsiz lazer tedavisi yapıldığını söyledi. Eğer istanbuldaysanız gitmenizi tavsiye ederim. Henüz yaptırmadım, sonuçları yazarım.

daha ayrıntılı açıklar mısınız rica etsem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…