arkadaşlar ben bugün göz altımdaki damarlar için doktora gittim..kılcal damarlar belirgin duruyodu makyajsız dışarı çıkmorum yıllardır..nihayet çözüm buldum dermatolog lazer tedavisi uyguladı 15 dklik bir işlem şuan sadece hafif şişlik var damarlar yok mucize gibi:) biraz daha zaman geçsin kontrolden snra tekrar düşüncelerimi yazarım umarım böyle kalır..
Yanma durumunun olacağını sanmıyorum.Başına gelebilecek en büyük yan etki sirağda izi gibi küçük iz kalmasıdır bence.Ama yinede yaptırana sormak lazım.Bende soruyorum?:97:
Selamlar kızlar.Konuyu hortlatmak gibi olcak biraz ama bugün watsons a alışverişe gittim.Cilt temizleme ürünü alıcaktım.Cildim yağlı.Clean&Clear ın granüllü temizleyicisini kullanıyodum daha evvel.Ordaki bayan siz granüllü ürün kullanamazsınız dedi.Sizin cildiniz hassas ve damararınız şuan kanıyor dedi ve bir cihaz tuttu yüzüme.bana gösterdiğinde dediği gibi damarlarımı gördüm kanlı kanlı Keselemememi, sıcak su tutmamamı ve sabun kullanmamamı söyledi.Nivea mousse canlandırıcı yüz temizleme köpüğünü verdi kullanmam için.Yüzeyde damar gözükmüyor.ama çok kırmızı duruyor.Sıcaktan soğuğa geçince, banyodan çıkınca falan? Lazersiz bir çözüm you bulan var mı aranızda?:26: