• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılcal damar genişlemesi ve hassasiyetin ilacı nedir?

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
0
A.B.D.
Bu sorunu yaşamış, bir şekilde kurtulmuş yada kurtulmuş birilerini tanıyanlar lütfen bana yardımcı olun:18::18:

bu sorun bnm yüzümde var,kılcal damarlarım belirginleşiyor ne yazık kiii :(

arkadaşlar ben bugün göz altımdaki damarlar için doktora gittim..kılcal damarlar belirgin duruyodu makyajsız dışarı çıkmorum yıllardır..nihayet çözüm buldum dermatolog lazer tedavisi uyguladı 15 dklik bir işlem şuan sadece hafif şişlik var damarlar yok mucize gibi:) biraz daha zaman geçsin kontrolden snra tekrar düşüncelerimi yazarım umarım böyle kalır..

Vay canına :52: ay çok merak ettim şimdi.Merakla bekliyorum canım yorumlarını.Pahalımı peki bu işlem? (öğrenciyimde):97:

Arkadaşlarrr burnumda kırmızı çizgi gibi şeyler oluştu araştırdım biraz kılcal damar çatlaması diyor..Sizce de öyle mi :((
ne yapmalıı?

Daha 2haftaya kadar yoktuu,birden olduuu sebebii ne ki bunun?
resmini de koydummm
offf yaaa:2:

$DSCF0026.JPG $DSCF0026.JPG $DSCF0026.JPG

çokk moralimi bozuyoo bu görüntüü :(
pekii canım maliyetli bişey mi bu lazer? bilgin var mı?
sonuçta küçücük bir şey ? :)

Selam, benim yüzümde kılcal damar genişlemesi ( akne rozasea ) var. 2 senedir çekiyorum. 3 martta 2011 de çakmak erdem hastanesi doktor hakan buzoğlu gittim, imex ve roza kremi verdi. 4 ay kullan dedi, sonra lazer tedavisi uygulanacak dedi, 4 seans 1500 tl. Dedi. Hastaneleri araştır dedi fiyat konusunda. Ben korkuyorum lazerden yüzüm yanar diye. Doktor ilaçların işe yaramıyacağını söledi. Sadece ilerlemesini engellediğini söledi. Aileme söledim lazer tedavisi olucam dedim, karşı çıktılar. Yüzünü mahvettme dediler, geri dönüşü yok dedi. çok korkuyorum. Gece gündüz düşünmekten başım ağrıdı. Yüzüm sıcaklarda kavruluyor. Spf 50+ kullanıyorum. Kızlar içinizden lazer tedavisi olan varmı. Yanan varmı lütfen paylaşalım....:59:

Yanma durumunun olacağını sanmıyorum.Başına gelebilecek en büyük yan etki sirağda izi gibi küçük iz kalmasıdır bence.Ama yinede yaptırana sormak lazım.Bende soruyorum?:97:

Selamlar kızlar.Konuyu hortlatmak gibi olcak biraz ama bugün watsons a alışverişe gittim.Cilt temizleme ürünü alıcaktım.Cildim yağlı.Clean&Clear ın granüllü temizleyicisini kullanıyodum daha evvel.Ordaki bayan siz granüllü ürün kullanamazsınız dedi.Sizin cildiniz hassas ve damararınız şuan kanıyor dedi ve bir cihaz tuttu yüzüme.bana gösterdiğinde dediği gibi damarlarımı gördüm kanlı kanlı :43: Keselemememi, sıcak su tutmamamı ve sabun kullanmamamı söyledi.Nivea mousse canlandırıcı yüz temizleme köpüğünü verdi kullanmam için.Yüzeyde damar gözükmüyor.ama çok kırmızı duruyor.Sıcaktan soğuğa geçince, banyodan çıkınca falan? Lazersiz bir çözüm you bulan var mı aranızda?:26:

cilt kalınlaştırıcı bısey bulmalıyız derı ınce ondan oluyo bnde heyecanlandığımda kızarıyo cıldım hemen sinir oluyorum.

Back