Bende de var bu sorun malesef. En iyi çözüm lazer galiba at kestanesi yağı iyi geliyor diyolar 4 aydır kullanıyorum ama pek faydası yok .siz kurtulabildiniz mı?Arkadaşlar merhaba yüzümde kılcal damar çatlağı var. Eczaneden aldığım kremi uyguladım ve geçmedi. Senelerdir var. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Yüzünde kılcal damar çatlağı olan, geçiren yardımcı olabilecek biri var mı?
Kurtuldum. Kılcal damar oluşmaması için dikkat etmek lazım. Çok sıcak su yüzüme tutmamaya, buhara maruz kalmamaya çalışıyorum. Lazer sonrası 2 yıl geçti. Herhangi bir sorun yaşamadımBende de var bu sorun malesef. En iyi çözüm lazer galiba at kestanesi yağı iyi geliyor diyolar 4 aydır kullanıyorum ama pek faydası yok .siz kurtulabildiniz mı?
Lazer yaptırdım. Cildiye doktoru ne tür lazer kullanır bilmiyorum malesef. Acı sadece lazer uygulanırken oldu çok hafifti, sinek ısırığı gibi derler ya o şekildeLazer mi yaptırdınız. Acıyormu? Birde bu epilasyonda kullandıklarımı baska bir türmü
Nerde yaptırdınız acaba lazeri ?Rica ederim. Yüzümde bir yerde vardı. O tamamen geçti. Hafif burun kenarlarımda vardı. Sanırım yüzdeki için iki sefer gittim. Burun kenarı pek belli değil onu tek sefer yaptırmıştım. Onlar biraz kaldı umursamadım
Devlet hastanesi cildiye polikliniğindeNerde yaptırdınız acaba lazeri ?
Bende bu sene yaptıracağım inşallah. Ama yazın yapmiyolarmis kasımda basliyorlarmis.fiyat da 365 tl inşallah değer...Devlet hastanesi cildiye polikliniğinde
Devlet hastanesine gidin, sorun. Şehir hastanesinde yaparlar lazer. Para vermezsinizBende bu sene yaptıracağım inşallah. Ama yazın yapmiyolarmis kasımda basliyorlarmis.fiyat da 365 tl inşallah değer...
Devlet hastanesine gidin, sorun. Şehir hastanesinde yaparlar lazer. Para vermezsiniz
[/QUOTE benim gittigim fakülteydi devletti. siz para verdiniz mi