Maske Tarifleri Kil

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

SalvaMea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
760
4
beyaz kile maske kıvamına gelene kadar süt koyuyoruz..
çok basit ama ilk yaptığınızda bile farkı görebiliyorsunuz..
hem beyazlıyor cildiniz hemde yumuşacık oluyor..
özellikle karma ve hassas ciltlere çok uygun..

aşşagıda yazdıgım kil maskesi tarifi arkadasımın sattıgı organik kayısı ürünlerinde okudum ve uyguladım:)) çok faydasını gördüm sizlerede tavsiye ederim organik kayısı ürünlerini temin etmek isterseniz yardımcı olabilirim.

Etkili doğal içeriğiyle vücut, yüz ve saçlarınıza güzellik veren kil, teninizdeki ışıltıyı yeniden uyandırarak gözeneklerde biriken yağı, tozu ve siyah lekeleri temizler, Her cildin derinlemesine nemlendiren ve tüm yağ kalıntılarını alacak bir maskeye ihtiyacı vardır. Bu maskeyi özel ortamlarda hazırlanmış beyaz kille yapabilirsiniz.
Maskeyi hazırlamak için, 3 yemek kaşığı kil’e 3 damla kayısı yağı, 3 damla zeytinyağı ve ılık su ilave ederek macun haline getiriniz. Göz kenarlarına ve dudaklara gelmeyecek şekilde tüm cilde yedirilir. Cildin gerginleşme durumuna göre ortalama olarak 10 dakika bekletilir. Kayısı sabunu kullanılarak cilt ılık suyla yıkanır.

teşekkürler deneyeceğim :)

X