- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayatbazen
Kizlar bir sorum olucak vajina killari neden uzamaz.. Çok uzun sure önce ağda yapmistim haftalar geçti ve uzamiyor doktora gitsem kime gideceğimi bilmiyorum. Ne olabilir sizce..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bir sorum olucak vajina killari neden uzamaz.. Çok uzun sure önce ağda yapmistim haftalar geçti ve uzamiyor doktora gitsem kime gideceğimi bilmiyorum. Ne olabilir sizce..
32 yasindayim. Hep ağda kullaniyorum. Hangi doktora gidicem bilmiyorum ki..Lisede isim vermeyeyim bir kadın bağı markası okulumuza bilgi için gelmişti...
Hiç unutmam " pubik bölge " deyimini o yıllarda öğrenmiştim... ( Hey gidi yıllar hey :))
Yaşınız kaç? Elbette bir doktor kadar bilemeyiz lakin yaş ve zamanında kullanılan tüy dökücü gibi bir şey varsa etkili olmuştur.
32 yasindayim. Hep ağda kullaniyorum. Hangi doktora gidicem bilmiyorum ki..
Yok sorunum azalma değil uzamamasi yaptigim gibi duruyor sadece üstte çok az.. Çok saolunHiç bir doktora gitme. :)
İnsanlar bu dertten kurtulmak için bir ton para döküyor.
Sürekli ağda kullanmak da zaman içinde azalmaya sebep olur.
Çok istiyorsanız bir uzmana sorun ben kadın dogumcuma sorardım muhtemelen. Geçmiş olsun diyeceğim ama bu derdine bize de geçsin diyen çıkar diye korkuyorum :)
Kolay gelsin
Ağdanın faydası bence zamanla tüyler azalır hatta tek tük çıkar,geç çıkar.32 yasindayim. Hep ağda kullaniyorum. Hangi doktora gidicem bilmiyorum ki..
Adette bir sikinti yok.. Bilmiyorum ki yaaa valla moralim bozuldu..Hormonal bir sorun olabilir. Nasıl kıllanma vücuttaki bir dengenin bozulduğunu gösteriyorsa kıllanmama da mutlaka birşeyin işaretidir. 32 yaşında çok normal gelmedi bana. Başka sıkıntını var mı? Terleme,adette düzensizlik vs. Bence endokronoloji uzmanına danışıp kan değerlerinize baktırabilirsiniz.
Adette bir sikinti yok.. Bilmiyorum ki yaaa valla moralim bozuldu..
Lisede isim vermeyeyim bir kadın bağı markası okulumuza bilgi için gelmişti...
Hiç unutmam " pubik bölge " deyimini o yıllarda öğrenmiştim... ( Hey gidi yıllar hey :))
Yaşınız kaç? Elbette bir doktor kadar bilemeyiz lakin yaş ve zamanında kullanılan tüy dökücü gibi bir şey varsa etkili olmuştur.
kadın bağı çok çirkin ya