• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl uzamaması

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
39
Kizlar bir sorum olucak vajina killari neden uzamaz.. Çok uzun sure önce ağda yapmistim haftalar geçti ve uzamiyor doktora gitsem kime gideceğimi bilmiyorum. Ne olabilir sizce..

Ama belki bir sorun olmuş olamazmi. Arastiriyorum ama birşey bulamiyorum. Kime gidebilirim lütfen bilen biri yokmu

Kizlar bir sorum olucak vajina killari neden uzamaz.. Çok uzun sure önce ağda yapmistim haftalar geçti ve uzamiyor doktora gitsem kime gideceğimi bilmiyorum. Ne olabilir sizce..

Lisede isim vermeyeyim bir kadın bağı markası okulumuza bilgi için gelmişti...
Hiç unutmam " pubik bölge " deyimini o yıllarda öğrenmiştim... ( Hey gidi yıllar hey :))

Yaşınız kaç? Elbette bir doktor kadar bilemeyiz lakin yaş ve zamanında kullanılan tüy dökücü gibi bir şey varsa etkili olmuştur.

Hiç unutmam " pubik bölge " deyimini o yıllarda öğrenmiştim... ( Hey gidi yıllar hey :))

Yaşınız kaç? Elbette bir doktor kadar bilemeyiz lakin yaş ve zamanında kullanılan tüy dökücü gibi bir şey varsa etkili olmuştur.
32 yasindayim. Hep ağda kullaniyorum. Hangi doktora gidicem bilmiyorum ki..

32 yasindayim. Hep ağda kullaniyorum. Hangi doktora gidicem bilmiyorum ki..

Hiç bir doktora gitme. :)
İnsanlar bu dertten kurtulmak için bir ton para döküyor.

Sürekli ağda kullanmak da zaman içinde azalmaya sebep olur.

Çok istiyorsanız bir uzmana sorun ben kadın dogumcuma sorardım muhtemelen. Geçmiş olsun diyeceğim ama bu derdine bize de geçsin diyen çıkar diye korkuyorum :)
Kolay gelsin

Hiç bir doktora gitme. :)
İnsanlar bu dertten kurtulmak için bir ton para döküyor.

Sürekli ağda kullanmak da zaman içinde azalmaya sebep olur.

Çok istiyorsanız bir uzmana sorun ben kadın dogumcuma sorardım muhtemelen. Geçmiş olsun diyeceğim ama bu derdine bize de geçsin diyen çıkar diye korkuyorum :)
Kolay gelsin
Yok sorunum azalma değil uzamamasi yaptigim gibi duruyor sadece üstte çok az.. Çok saolun

Ağdanın faydası :) takılmayın çok.

Eğer ki her bölgede uzamama, dökülme vs olursa o zaman dert edinin.

Hormonal bir sorun olabilir. Nasıl kıllanma vücuttaki bir dengenin bozulduğunu gösteriyorsa kıllanmama da mutlaka birşeyin işaretidir. 32 yaşında çok normal gelmedi bana. Başka sıkıntını var mı? Terleme,adette düzensizlik vs. Bence endokronoloji uzmanına danışıp kan değerlerinize baktırabilirsiniz.

Hormonal bir sorun olabilir. Nasıl kıllanma vücuttaki bir dengenin bozulduğunu gösteriyorsa kıllanmama da mutlaka birşeyin işaretidir. 32 yaşında çok normal gelmedi bana. Başka sıkıntını var mı? Terleme,adette düzensizlik vs. Bence endokronoloji uzmanına danışıp kan değerlerinize baktırabilirsiniz.
Adette bir sikinti yok.. Bilmiyorum ki yaaa valla moralim bozuldu..

Eklentiler

• IMG_0916.PNG
    IMG_0916.PNG
    186,7 KB · Görüntüleme: 129
Benim gebelikte uzamasi yavaslamisti :) ins. Bi sorun yoktur ağda zamanla etki göstermistir

kadın bağı :D çok çirkin ya

Back