S seminay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2010 317 0 96 Yalova 6 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seminay #1 Bakla : Baklanın kabuğu kıl biten yere dövülüp sürülse kıl çıkmaz. Kurbağa kanı : Tüy biten yere sürülürse tüy bitmez. Yabani turp : Nereye sürülse orada kıl bitmez. Zırnık : Kırmızı zırnık merkep sütü ile merhem yapılır. Kılların diplerini sürülür kızlar daha önce duyan deneyen var mı
Bakla : Baklanın kabuğu kıl biten yere dövülüp sürülse kıl çıkmaz. Kurbağa kanı : Tüy biten yere sürülürse tüy bitmez. Yabani turp : Nereye sürülse orada kıl bitmez. Zırnık : Kırmızı zırnık merkep sütü ile merhem yapılır. Kılların diplerini sürülür kızlar daha önce duyan deneyen var mı
esmer226 Berika'M hoşgeldin.. Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 3.766 1.733 373 6 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seminay #2 hiç duymamıştım cnm..kurbaga kanı hariçç deniycem özellikle bakla kabugunu..
S seminay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2010 317 0 96 Yalova 6 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi seminay #3 ben de denemek istiyorum yapabilirsem hepsini