Kıl tüy sorunuma çözüm :(

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
Bayanlar benim de sorunum her kadının olduğu gibi kıl tüy :S
Bacaklarıma genelde sir ağda yaparım ama zor durumlarda makine de kullanırım.
Benim sorunum hangisini kullanırsam kullanayım tüylerim 1 haftaya varmadan çıkıyor ve uzun uzun oluyorlar ince seyrek açık renk ama uzun.
aynı zamanda aldığım arkadaşlarımda kısa kısa başlarken benimkiler baya baya uzun oluyor
napsam netsem bilmiyorum artık. ağda yapmak bile istemiyorum bu sebeple alıyorum ilk 3 gün falan tamam güzel sonraa hoopp patır patır çıkıyolar laneeettt olasıcalaaarr
önerebilceğiniz bişiler var mı kızlar? niye böyle oluyor acaba?

tüyleri aldıktan hemen sonra kıl kökleri açıkken kırmızı kırmızı alındığı belli olurken limon tuz karışımını sürseniz?ben çok faydasını gördüm ama cildiniz hassassa önermem tabiki.benim tüylerim bu yolla hem seyrekleşti hem de geç çıkıyorlar.ama ben her aldıktan sonra yapıyorum.bunu deneyebilirsiniz.

yeni basladim bende buna ins ise yarar .:)

aaa evet duymuştum bende bunu deniyim bakalım bikaç ay hem kolay pratik bi yöntem inş. işe yarar. teşekkür ederim canım.
ama şöyle bişi var ben sir ağda yapıyorum sir ağdadan sonra onun yağını sürmek gerekiyor ben yağdan önce bu karışımı sürsem problem olmaz heralde dimi? birde bu karışımı sürdükten sonra yıkamıcaz dmi?

hayır işte püf noktası orda.yağ sürmeden limonu süreceksin.yoksa etki etmiyor.açılan kıl köklerinin içini ilk limon doldurmalı ve kıl kökünü yakmalı.önce yağ yaparsan yağ doldurur içini.
not:sürdükten sonra yıkamayacağız ama kırmızılıklar geçtiğinde 5-6 saat sonra su değirebilirsin.duş alabilirsin havuza girebilirsin vb.

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm yapıcam dediklerini inş. işe yarar.

bende de aynı senin gibi sadece bacak,kuku olsa neyse kaş,bıyık her hafta ağda yaparım bende senin gibi mesela daha 5 gün oldu alalı bacaklarımı şimdiden alsa olur yani o derece(doğum kontrol hapı kullanıyorum ben buna bağlıyorum aslında) ,benimkilerde kalın değil sadece uzun kaşım desen sadece uzun uzun tüyden ibaretler asla istediğim gibi bir şekil veremiyorum çünkü uzunlukta sürekli düşüyorlar.bende bundan muzdaripim sen yazmasan az kalsın ben kaşımı fotosunu koyup bunlara önerisi olan var mı diye soracaktım inan ki.sana gelen cevaplardan bende okurum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…