- 26 Nisan 2021
- 19
- 4
- 27
- Konu Sahibi lilacpeony
Günaydın herkese. Bitmek bilmeyen kıl tüy derdim bu sabah yine hortladı. Biliyorum bu mu dert diyeceksinizdir ama inanın uykularımı kaçırıyor. Şöyle bahsedeyim kısaca: bir süre önce bir tanıdığımın tavsiyesiyle Kocaeli’de bir güzellik salonuna gittim ve peşin ödeme yaparak bitme garantili lazer epilasyon pakedi satın aldım. Başlarda çok hevesli ve çok umutluydum ancak şuan inanılmaz derecede pişmanım. Sakın iyice araştırmadan böyle yerlerle sözleşme imzalamayın aman diyeyim ben de sonradan akıllandım ama iş işten geçti ne yazık ki. Her neyse bu salondan aldığım hizmetten memnun değilim. Araya yasaklar girdi seans alamadım dökülen yerlerde de tüyler çıktı hep. Her neyse verdiğim paraya değsin en azından yüzde seksen azalsın kurtulayım buradan diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama resmen aylardır tüylü geziyorum ve bunu hatırladıkça stres oluyorum. Çok takıntılı bir insanım asla rahat olamıyorum sürekli düşünüp duruyorum zaten param boşa gitti bir de sonuç alamayacağım diye. Neyse birkaç gündür internette araştırma yaptım ev tipi ipl cihazları hakkında. Normalde inface cihazını beğenen kadar beğenmeyen de var. Ben şuanda bir salonda ipl lazere devam ederken seans aralarında her hafta bu cihazı kullansam olur mu sizce? Aranızda böyle bir deneyimi olan var mı? Yani salondaki cihaz da ipl inface de ipl her ay bir kere salona gittikten sonra tekrar gidinceye kadar üç kere inface kullanabilirim diye düşündüm. İnternette cihaz ve kullanımları hakkında yeterli bilgi yok malesef. O yüzden sizlere sormak istedim. Böyle bir tecrübesi veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.