Lazer Epilasyon Kıl tüy sorunu :)

huzunlubirkiz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
28
12
23
Merhabalar :) ben henuz 17 yaşındayım fakat kendimi bildim bileli vücudum tüylerle kaplı. Bundan dolayı doktora gittiğimde insülin direncim olduğunu öğrendim ve şimdi ilaç kullanıyorum. Pcos şüphesiyle gitmiştim fakat yumurtalıklarım şükürler olsun ki temiz çıktı. Artık psikolojim bozulmaya başladı. Kendimi çıplak görmek istemiyorum. Yaşayanlar anlar beni. Göbeğimde, belimde göğüs aramda, meme uçlarımda,sırtımda tüyler var. Beyaz tenli sayılırım. Tüylerimin rengi koyu fakat göbek çizgim dışında göbeğimdekiler ince. Sizler bana ne öneririsiniz ? Alexandrite yaptırmayı düşünüyorum lütfen tavsiye verin bana.

İnceyse lazer görmüyor, ama size göre ince belki uzmana göre yeterli seviyededir.
İlaç kullanırken lazere hiç bulaşmayın, ilaçlarınız bitsin, yaşınız biraz daha büyüsün o zaman yaptırın. 18 yaşını doldurmamışsınız 19-20 yaşlarından sonra lazer en ideali çünkü hormonlarınız hala değişim içinde ve yaptırsanızda tekrar çıkma ya da etki görememe ihtimaliniz diğer bireylere göre daha yüksek. En önemlisi biyolojik bir gelişme söz konusu olduğu için bu yaşta uzmanlar önermiyor, ' en azından' bir sene daha bekleyin, bu süreçte eğer lazer yaptırmaya kararlıysanız ağda veya sirle almayın, jilet veya makine ile alınki kökler kalınlaşır iyice ve etkisi daha rahat görülür. ( ben ani bir karar verip son 4 ay o şekilde yapmıştım mesela )
Ancak görmeyeceği yerlere jilet vurmayın tabiiki :) iyi bir yere gidip ilk önce nereler görür nereler görmez diye sorarsanız bakarlarsa iyi olur sizin için.

O kadar güzel ve detaylı yazmışsınız ki, çok teşekkür ederim 💓. Haklısınız aslında yaşım daha genç lazer için fakat iki üç arkadaşım yaptırmış ve memnunlar. Haliyle ben de çok tüylü olduğumdan bir an önce yaptırsam mı diyorum. Bu hafta sonu çengelköy de bir hastaneye gideceğim görüşmeye. Bir arkadaşımın da gittiği bir hastane. Aslında ben bacak, koltuk altı ve genital konusunda kararlıyım çünkü oralar daha erken yanıt verirmiş.beni düşündüren yerler göbek, bel ve ense... Acaba artar mı diye düşünüyorum lazerle. Gerçi daha da artamaz yani gayet fazlalar :KK70: Bakalım ne olacak bilmiyorum.

O kadar güzel ve detaylı yazmışsınız ki, çok teşekkür ederim 💓. Haklısınız aslında yaşım daha genç lazer için fakat iki üç arkadaşım yaptırmış ve memnunlar. Haliyle ben de çok tüylü olduğumdan bir an önce yaptırsam mı diyorum. Bu hafta sonu çengelköy de bir hastaneye gideceğim görüşmeye. Bir arkadaşımın da gittiği bir hastane. Aslında ben bacak, koltuk altı ve genital konusunda kararlıyım çünkü oralar daha erken yanıt verirmiş.beni düşündüren yerler göbek, bel ve ense... Acaba artar mı diye düşünüyorum lazerle. Gerçi daha da artamaz yani gayet fazlalar :KK70: Bakalım ne olacak bilmiyorum.
Ben lisedeyken ki o zamanlar lazer şu anki kadar popüler değildi, bir arkadaşım yaptırmıştı, daha 18 yaşını doldurmamıştı, herkese hava atardı bende tüy yok işte şöyle yaptırdım vs, sonra bir baktık 20 yaşını geçince tekrar başladı lazere, vücut kendini yenilediğinden tekrar çıktı. Hı kimisi yapar çıkmaz her cilt herkesin hormonu farklıdır ama beden ve vücudunun kimyasal sağlığı için dediğim gibi beklemen sana + olur, hastaneye gidip sormanda doğru bir karar en azından bilirsin nereleri görücek görmeyecek, ona göre çözümler üretebilirsin :) en kolay biten koltukaltı aslında, ondan sonra bacak ile genital üst kısmı. Nemli bölgeler daha geç bitiyor ama ilginçtirki kendimdende çevremdende en çabuk sonuç gördüm denilen yer koltuk altı ( genitalle ikisi nemli bölge sınıfında) göbek bel vs baya kalın olmalı siyah olmalı görmesi için, iğneliyi öneriyorlar eğer alex. Lazer görmeyecek incelikteyse ama iğnelinin hem fiyatı fiyatından ziyade süresi daha uzun, şahsen ben cesaret edemedim :) daha artmaz en kötü ihtimal tüyleri inceltir bitirmezse, sormak istediğin bir şey olursa aklına takılan yazabilirsin :KK49:

Tekrardan çıkması insanı üzer tabii ki. Bi kaç sene daha beklemek daha garanti dediğiniz gibi. Ama koltukaltı genital ve bacakla uğraşmaktan bıktım artık :KK43:. Oradaki kıllar sert ve siyah. Bu yüzden uğraşması daha zor. Dediğiniz gibi nemli bölgeler daha geç biter diyorlar ama siz de tersi olduysa ne mutlu :) İğneliyi ben de düşündüm fakat iğneli gerçekten çok masraflı olur benim için çünkü yapılacak alan bi hayli yoğun ve büyük. Bu yüzden lazer en mantıklısı olur sanırım. :) Bir gidip görüşeyim bakalım ne diyecekler. Eğer bir sorum olursa sizi yeniden rahatsız edebilirim 🙈🙈

Merhabalar :) ben henuz 17 yaşındayım fakat kendimi bildim bileli vücudum tüylerle kaplı. Bundan dolayı doktora gittiğimde insülin direncim olduğunu öğrendim ve şimdi ilaç kullanıyorum. Pcos şüphesiyle gitmiştim fakat yumurtalıklarım şükürler olsun ki temiz çıktı. Artık psikolojim bozulmaya başladı. Kendimi çıplak görmek istemiyorum. Yaşayanlar anlar beni. Göbeğimde, belimde göğüs aramda, meme uçlarımda,sırtımda tüyler var. Beyaz tenli sayılırım. Tüylerimin rengi koyu fakat göbek çizgim dışında göbeğimdekiler ince. Sizler bana ne öneririsiniz ? Alexandrite yaptırmayı düşünüyorum lütfen tavsiye verin bana.
Canım 17 de yapmazlar zaten 18 yaşını doldur hem bu sürede ilaçlarını kullan . Yani demek istediğim bir hastalığın varken o bastirilmadan lazer işe yaramaz . Seni anlıyorum benim hiç bir rahatsızlığım yok ama belimde göğüs uçlarında hatta çene altimda bile var .başlarda ben de çok takiyordum lazere gittim belimdekilere hiç denemedim ama genel olarak etkisini gördüm şuan daha normalim . Evliyim evlenmeden önce benim stresimi tahmin bile edemezsin espiri olarak bile söyler diye korkmuştum ama öyle olmadı zamanla anladım ki ben bu durumu fazla abartmisim ben her halimle güzelim tabiki bakımlı ol ama sana bu yüzden birşey söyleyen dalga geçtiğini sanan beyin fukaralarinj da takma onların eksikliği daha büyük

X