• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kil tüy derdi

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar ben ağda yapamıyorum canım çok tatlı olmuyor. Kuaforde de hijyen sorunları ve para sıkıntısı giriyor. Ben epilatör almak istiyorum. Ama ne alacağımi bilmiyorum. Philips falan revaçta o kadar parayı hakkediyor mu artı bu makineyi kullanınca mesela o anda mi gidiyor tüyler yoksa zamanla mi azalıyor

11yaşında iken sarı bacak kıllarımı sırf makine denemek için aldım :D Üstünden 10sene geçti. Tamam az artık ama hiç bir zaman yok değiller. Ki bir kez jilet vur, tekrar orman :D Başladığında sürekli devam et o yönteme. Benim tavsiyem her yer için epilatör, özel bölge için ağda yine de. Buarada Braun un setinden kullandım uzun yıllar bozulmadı bir kez bile. En son çabuk ısınmaya başladı diye aynı markadan tek başlıklı olanını aldım yine.

11yaşında iken sarı bacak kıllarımı sırf makine denemek için aldım :KK70: Üstünden 10sene geçti. Tamam az artık ama hiç bir zaman yok değiller. Ki bir kez jilet vur, tekrar orman :KK70: Başladığında sürekli devam et o yönteme. Benim tavsiyem her yer için epilatör, özel bölge için ağda yine de. Buarada Braun un setinden kullandım uzun yıllar bozulmadı bir kez bile. En son çabuk ısınmaya başladı diye aynı markadan tek başlıklı olanını aldım yine.

Bura un o hangi setini almıştınız

Merhaba kızlar ben ağda yapamıyorum canım çok tatlı olmuyor. Kuaforde de hijyen sorunları ve para sıkıntısı giriyor. Ben epilatör almak istiyorum. Ama ne alacağımi bilmiyorum. Philips falan revaçta o kadar parayı hakkediyor mu artı bu makineyi kullanınca mesela o anda mi gidiyor tüyler yoksa zamanla mi azalıyor

valla sana tavsiyem lazer yaptırman ben yaptırdım tabi tamamen bitmedi ama cok cok cok azaldı jilet veya ağda yada makinanın kesme başlığı bile olsa kullandığımda yumuşak cıkıor batmada olmuyo
yalnız acıyor mu acıyor acısız güzellik olmaz ama ağda sonrası kadar acımıyor inan
bence iyice araştırıp onaylı bi kliniğe git ama mutlaka sana tavsiyem Candela Alexandrite Lazer makinalarını tercih et

Merhabalar. Ben spora başladım. Fakat yüzmek için olsun, fitness da şort giymek ve zaten yaz mevsimindeyiz, tüylerimi sık sık almaya başladım artık acısı değil canımı sıkan, cildimin isyanı. BİM in ağdasını kullanıyorum bazen bazen de Braun Silk Epil Softperfection 3170 epilatörünü kullanıyorum. Artık makineyi bacaklarıma dokunduramıyorum kanama ve morluklar oluşuyor. Koltukaltım da iyice kıl dönmesi yapıyor, eldivenle alacak kadar uzatamam çünkü düzenli yüzüyorum. Son olarak bacaklarımda ağda kullandım o BİM in ağdasını. Havuza girdikten 1 gün sonraki ikindi vakti kızarıklıklar ve minik şişlikler oldu kıl olan yerlerde aşırı bir yanma ve kaşıntım var. M-furo allerji kremini sürünce iyice yandım yıkayınca bile zor geçti. Zaten cildim aşırı hassas biliyorum, ama şu yazı geçirecek kadar bir yöntem bulmam gerek. Yazın lazer yaptırmak doğru değil. Kışın da vaktim olmayacak lazer yaptırmaya. Gerçekten bunaldım. Tavsiyeniz var mı?

Back