- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
Herkese merhaba, 1 hafta once kıl tekniği ile kaşımı yaptırdım. Uzmana yalnızca bosluklari doldurmasini ve kesinlikle kaşımı kalinlastirmamasini söyledim. Ama yok ben öyle dememis gibi tüm.kasimi altli üstlü doldurmuştu. Bir kalktim ki bildiğin ibrahim tatlises Eve geldigimde resmen ifademin degistigini farkettim. Yeni goruntumden hic memnun kalmamistim. Fakat mudahale etmedim. Verdikleri yara iyilestirici kremi kullandim. Ayni gun arkadasimin dugunune gittim. Eve dondugumde islemin uzerinden 10 saat gecmisti. Ve ben cok mutsuzdum. Hemen internetten kil teknigi kaş nasıl siliniri arastirdim ama sonuclar cok kotuydu. Kurtulan yoktu. Bende aksam yuzumu yikadim. Beyaz kalip sabunu ince bir life sürüp oval sekilde kaşımı lifledim. Tabi çok kizardi. Aksam yatmadan once en yaglisindan bepantene plus sürdum ve yattim. Kil teknigi yagli ciltlerde tutmuyor diye bir yazi okumustum. Bu nedenle yuzumu sık yıkamadım. Kaşımı hep yağlandırdım ve 2. Günün sonunda kaşima aksama kadar birsey surmeyip kurumasini kabuk baglamasini sagladim. En sonunda kabuk bagladi ve ben o sekilde nemli pamuk ile hafif bastirarak kabuklari aldim. Alt tabakada yaralar kotu ve kirmizi gozuksede ayni isleme devam ettim. Aksam yatmadan bepantene plus sürdüm. Sabah kalkip elimi yüzümü yıkadığımda kaşlarimdan eser kalmamıştı umarim isinize yarar bu bilgiler