Sivilceli Ciltler Kil maskesinin mucizesi :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
Herkese iyi günler...
Öncelikle 16 yaşındayım.Bunu belirtme nedenim alnımda ergenlik sivilcelerinin olması.O kadar aşırı derecede değil ama yinede beni rahatsız ediyor.Ablam kuafördür.Onlara her hafta malzemeci gelir ve dün kil maskesi almış.
Tüm yüzüme sürdüm.İlk önce koyu yeşil daha sonra kuruyor ve açık yeşil oluyor ve çatlıyor.Yüzünüzün gerildiğini hissediyorsun.Yüzümün her yeri kuruduktan sonra yıkadım.Sonuç ilk kullanım olmasına rağmen harika.Alnımdaki sivilceleri kuruttu ve geçmeye başladılar.Tabi düzenli kullanım çok önemli.İlk kez dün denedim ama iki günde bir filan uygulamayı planlıyorum.Yüzüm için pudra-limon,yoğurt denedim fakat hiç biri yüzümü böyle yapmadı. :) :) Sorularınız olursa cevaplayabilirim. :) :21:

Yesıl kıl maskesı yaglı sıvılcelı sıyah noktalı cıldlerın cok ısıne yarıyor kılden kılede farkedıyor ama bende arada yosun ozlu yesıl kılden olusan bır maske yapıyorum tek kullanımlık paketlerde satılıyor cok harıka senın kullandıgın nasıl

Yesıl kıl maskesı yaglı sıvılcelı sıyah noktalı cıldlerın cok ısıne yarıyor kılden kılede farkedıyor ama bende arada yosun ozlu yesıl kılden olusan bır maske yapıyorum tek kullanımlık paketlerde satılıyor cok harıka senın kullandıgın nasıl

Benim tüm yüzümde sivilce yok.Hani T bölgesi denilen yer var ya o taraflarda.Benim kullandığım maske,kremlerin konulduğu şeylerde.Sıkmalı olanlardan değil ama.

X