Maske Tarifleri Kil maskesine balık yağı ekledim maske maviye döndü neden olabilir?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
kızzzlarrr az önce her hafta olduğu gibi bi kil maskesi yapıym yüzüme dedim ama kilin içine hep bişiyler karıştırıyorum ben mesela limon suyu karbonat bal falan elime ne gelirse.. az önceki maskeye de balık yağı koydum ilk kez denedim balya kapsülleri kırıp kırıp boşalttım içine sonra uzandım yarım saat falan bekleyim diye bi kalktım aynaya bi baktımki ne göriymm şirinler gibi masmavi olmuş kil, suratım masmaviydi aklım çıktı direk gittim yıkadım ama neden böyle oldu aklım almıyo sadece su balık yağı ve kil vardı içinde şuan görünürde bi sorun yok yüzümde ama sebebini bilen varsa beni aydınlatsın lütfenn:18:

alala çok ilginç inşallah yüzünüze birşey olmaz. şuan kaşıntı falan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…