Sivilceli Ciltler Kil Maskesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tatlım sende dermokilin tek kullanımlık olanlarını mı kullanıyorsun yoksa tüpte satılanlarını mı? ben tüpte satılanlarını da denemek istiyorum ama tüpün çabuk kuruduğunu duydum o yüzden çok kararsızım :44: ne önerirsin bana?

Kızlar denedim ben gercekten çok etkisi oldu, yüzünüze fondoten surmus gibi oluyor deneyin derim :)

kızlar ben yılbaşında heveslendim aktardan kil aldım ama hiç kullanmadım 5 ay olcak nerdeyse şimdi kullansam bir şey olur mu yani tarihi geçme gibi falan bişey söz konusumı bi bilginiz var mı?

kızlar ben yılbaşında heveslendim aktardan kil aldım ama hiç kullanmadım 5 ay olcak nerdeyse şimdi kullansam bir şey olur mu yani tarihi geçme gibi falan bişey söz konusumı bi bilginiz var mı?

Bişe olucağını sanmam ama sen gine başka al 5 ay geçmiş fiyatı 2 tl bişe ztn

nasıl yani püspürüzsüz mü oluyor cildin ee peki formülü nedir nasıl kullanılıyor

Canım aktardan yeşil kil alıyorsun, ben maden sokasıyla karıstırdım, çamur haline getiriyorsun onu sonra sürüp kuruyana kadar bekliyorsun, ılık suyla yıkadıktan sonra yüzünün gerçekten temizlendiğini hissediyosun, gerginliği içinde nemlendirici krem kullan :)

hm yeşil kil dicem aktara öyle mi
ee peki bunda ölçü yok mu göz kararı madden suyu ve kil mi karıştırıcam
suyla neden karıştırılmıyor peki
yalnız be şuanda sivilce tedavisi görüyorum o bitince kullanayım dimi bunu:26:
ay ne çok soru sordum kusura bakma canım

Evet canım yeşil kil,
Ben 1 yemek kaşığı kil koyuyorum sodayıda karısstıra karıstıra dökğyorum ama çok cıvık camur biçimine getirme, tedavi görüyorsan boşver ama ya :)

Evet canım yeşil kil,
Ben 1 yemek kaşığı kil koyuyorum sodayıda karısstıra karıstıra dökğyorum ama çok cıvık camur biçimine getirme, tedavi görüyorsan boşver ama ya :)

yok tedavi olurken kullanmam zaten
sivilce tedavim bitsin öyle kullanırım canım sağol bilgilerin için not alıcam
ya da unutursam sorarım gene

Ben 16yasindayim annem 30yas ustu bayanlar icin bu kil maskesi sen kullanma dedi benim yasimda olup kullanan varsa lutfen cevap verebilir mi

cnm bende beyaz kil kullanıyorum 1 tatlı kaşığından biraz fazla kil 5-6 damla biberiye yağı ve lavanta suyuyla bir karışım yapıyorum ve yüzümde 15 dakikaya yakın bekletip yıkıyorum yüzü yumuşacık yapıyo ve derinlemesine temizlendiğini hissedebiliyorsun :)

bende yeni başladım kil maskesine şu an için memnunum:) annem değişikliği anında farketti eve döndüğümde yüzün ne güzel olmuş senin dedi acayip sevindim:) normalde karma bir cilde sahibim t bölgem yağlı öyle aşırı sivilce çıkmaz maskeyi kullandıktan sonra yüzüm yumuşacık oluyo ve bi ayrı parlıyo:) ilk kullandığımda suyla temizledikten sonra kırmızı olmuştu yüzüm sonra sonra hafifledi samimi olduğum bir arkadaşımda aynı maskeyi kullanıyo o yıkadıktan sonra bembeyaz oluyo yüzü çok hoşuma gidiodu benim hala öyle olmuyo sebebini çözemedim:) artık maskeyi yaparken bir kaç damla adaçayı damlatıyorum içine cildim çok hassas çünkü kaş yaparken göz çıkarmim kızarması pek normal değilmiş gibi geliyo ama cildime iyi geliyo.

Bundan 2 sene önce kil maskesi yapmıştım ve o kil maskesinin ardından bütün suratım fena halde sivilceye maruz kalmıştı cildiyecinin sayesinde geçtiler sonra ama neler çektim geçene kadar bir ben bilirim yani hele burnum ne hale gelmişti çok kötü olmuştum. Ondan sonra da bir daha kil maskesi yapmadım hatta hiçbir maske yapmadım.

ben kullanıyorum kil maskesi ama hazır olanlardan değil kille suyu karıştırıp kendim yapıyorum ve kesinlikle tavsiye edebileceim bir şey daha var kil maskesinden sonra saf gül suyuyla silim yüzünüzü hatta ben gülsuyunu hergün akşam sabah kullanıyorum cildim cok pürüzsüz ergenlik dönemimde annemim sayesinde kullanıodum sivilcem bile cıkmamıştır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…