kil maskesi

mehtapjb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
43
0
kil maskesini bi faydasuını gördünüz mü yada sizde nasıl bi etti yarratı ben sadece kille yapıcam sizinki nasıldı

ben daha yüzümde bekletirken cildimin hava aldığını hissediyorum hani naneli şeker yersin onun gibi yıkadıktan sonrada pamuk gibi oluo bide parlıo annem demişti bana eskiden detarjan yerine kille yıkarlarmış çamaşırı temizlermiş bende işe yarıo ama denemeye değer bence dene

Bende kullandım gercekten cok iyi olduguna inanıyorum daha yıkarken etkisini farkettim ellerim yüzümden kayıp gitti. Hatta elimi yüzüme ilk sürdügümde sok yasadım resmen =))

Yüzümü kuruladıktan sonra cildimin temizlenmis oldugunu farkettim resmen nefes alıyorduu.. Her yüzme kil maskesi sart bence!! =))

kızlar yeşil kil kullanıyomuş galiba yağlı ciltliler, valla dermokil alıyodum ama saf kil hem daha hesaplı hem de daha doğal, o yüzden gidip alıcam; acaba sivilce izlerini de geçiriyo mu, gözenekleri sıkılaştırdığını biliyorum ama... ya ergenlikte bile doru düzgün sivilce çıkmadı bende, 20 yaşına geldik bi anda çıkmaya başladı, niye oluyosa artık=/

ben hic kil kullanmadim onun icin yorum yapamayacagim ama sivilceler ve sivilce izleri icin bir sabun kullaniyorum kükürt sabunu eczanelerde satiliyor pahali bir sey degil 5-6 tl olmasi lazim babam türkiye ye gittiginde aldirtmistim kullaniyorum yarin yine gidecek ben yine ondan isteyecegim kardesiminde ergenlik sivilcelerine cok iyi geldi yüzünde hep sivilce vardi ve simdi azalma görüldü tavsiye ederim yani

valla denemediğim bi o kaldı, onu da deneriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…