Sivilceli Ciltler kil maskesi yüzümü yakıyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
kızlar tek kullanımlık yüz maskelerinden yüzüme uyguluyorum haftada 1 defa.. ilk 2 kullanımda yüzümde yanma olmadı ama sonraki kullanımlarda yüzümde yanıcı acı hissediyorum.. bu normal mı yoksa kil maskesini uygulamayı bırakmalı mıyım? kaş yaparken göz çıkarmayayım sonra :KK52:

bn aktardan beyaz kil aldım bnmde yanma yaptı yaaa
yeşil kil yaptığım zamnlar hiç olmuyodu neden oldu anlamadım

benimde aynı durum oldu bide zarar veririr yüzümüze ondan korktum :S Aman Allah korusun okadar dikkat ediyoruz.. Sanki kılcal damarlarım patlayacakmış gibi hissettim

kil tek başına uygulandığında cildi kurutur tabiki de cildiniz kuruysa madem ki maskeyi hazırlarken içine birkaç damla zeytinyapı ya da gülsuyu damlatın.daha rahat olacaktır.

ben tek kullanımlık kil kullanıyorum yani hazır olark onlara da katsam mi ki? bide kil cildi yağdan arındırıyor ama sanki yüzümde yeni yeni sivilceler çıkmaya başladı :S:2:

ben tek kullanımlık kil kullanıyorum yani hazır olark onlara da katsam mi ki? bide kil cildi yağdan arındırıyor ama sanki yüzümde yeni yeni sivilceler çıkmaya başladı :S:2:

bilemiyorum hazır olanı kullanmıyorum ben ama.tabi arındırıyor kil tertemiz oluyor yüzüm.o yeni sivilceler de hani diyorlarya deri altının temizlendiğinin göstergesidir geçicidir diye belki öyle bi durumdur.

Ben de tek kullanımlık maskelerden almıştım gülsuyuyla karıştırıp sürüyodum bende bi sorun çıkarmadı yine alıp kullanıcam

Kızlar pek çok kil cildi tahriş ediyor en azından benim yüzümü tahriş etmişti.:KK14:Şimdi akışık doğal kil maskesi kullanıyorum.İçinde melissa,papatya,kayısı,portakal.... daha pekçok bitkisel yağ da var.Cildi tahriş etmiyor aksine rengini açıyor,siyah noktaları temizliyor,sivilceleri yok ediyor yumuşacık ve pırıl pırıl yapıyor:81:

Eczanelerde satılıyor.Tek kullanımlıkları da var,kavanozda da var.Kesinlille yüzü tahriş etmiyor,saçmasapan kurutmuyor.Daha önce kullandıklarım yüzümü kerpiç gibi yapıyordu.

Beklenmeyen durum gözlendiğinde maskelerin kullanımını bırakın arkadaşlar..Ve kesinlikle son kullanım tarihlerine bakın alırken.Bitkisel yan etkisi olmaz demeyin.Bazı ciltler alerjik olabiliyor ve çabuk etkilenebiliyor.Bu kişiyle alakalı..

Tabiiki verirler.Önce tek kullanımlıklarından alırsın denersin sonrabüyük boyuna geçersin.Memnun kalacağına eminim.

Tabiiki verirler.Önce tek kullanımlıklarından alırsın denersin sonrabüyük boyuna geçersin.Memnun kalacağına eminim.

ben dün eczaneme sordum o ne dedi boş boş baktı yüzüme bugun başka bi eczaneye daha soracağım.. yüzümün yanmasından sonra kullanmadım kil maskelesini daha bir de bahsettiğinizi denemek istiyorum

Ben Ankara da yaşıyorum.Burada pek çok eczanede var.

sansımı başka eczanelerde deneyeceğim ozaman :KK1: dün ezan okunmak üzereydi hemen sorup çıkmıştım başka yerlere uğramamıştım umarım bulmam çok uzun sürmez şöyle bir cilt bakımı yapsam iyi gelecek yüzüme :KK3:

X