Sivilceli Ciltler Kil maskesi için yardm lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ua12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
158
1
merhaba benim cildim yağlı sivilce ve iz dolu kil maskesi yapıyorum ama herkez zeytin yağı limon yazmış ben yeşil kilin içine kayısı ve soda limon karıştırp 1 çay kaşığı döksem su yerinede süt kullansam gül suyu kullanırdımda gül suyu dğal değil parfümden farkı yok sadece ıspartada satılırdoğal sizinde tavsiyelerinizi almak istiyorum süt ve diğerleri iyimi yoksa sizin bildiğiniz daha etkili şeyler varmı yorumlarını bekliyorum

canım ben az önce yaptım azcık karıstırdm ama yıkaynca beğendm yüzümü bebk pudrası ve gül suyunu dün denemştm cenemde sivilce var diye sivilcem bugn yoktu kurutmştu :nazar: bugnde azcık fazla karıştırdım gülsuyu , bebk pudrası , kil , çok çok azcık limon suyu ve elma sirkesi koydum yıkaynca beğendm yüzümü :) bence gül suyu koymycaksan da süt yerine soda koy :) bu arada benm yüzm karma ama akneye meyilli ne sürersem sürym nemlndrci olark sivilcem olr :)

canım ben az önce yaptım azcık karıstırdm ama yıkaynca beğendm yüzümü bebk pudrası ve gül suyunu dün denemştm cenemde sivilce var diye sivilcem bugn yoktu kurutmştu :nazar: bugnde azcık fazla karıştırdım gülsuyu , bebk pudrası , kil , çok çok azcık limon suyu ve elma sirkesi koydum yıkaynca beğendm yüzümü :) bence gül suyu koymycaksan da süt yerine soda koy :) bu arada benm yüzm karma ama akneye meyilli ne sürersem sürym nemlndrci olark sivilcem olr :)

bak sana bi tavsiye verim nemlendirici kuru ciltler içindir ki izlerin varsa küllerinden doğarlar valla yüzünü kurutmayan bir sabunla yıkamanı öneririm cildin yağ oranı bozulması halinde daha fazla sebum salgılar ve sonuç felaket ben hergün sabah akşam kayısı sabunu ile yıkarım bu ara yaz geliyo gine sivilcelendim canım senin şu maskeyle pudra karışımını detaylarıyla anltırmısın daha öncede duymuştum özellikle maskeyi belki benimde işime yarar limon yerine sodayla limonu karıştırıp çay kaşığ ile döksek daha etkiliolur gibime geliyor cevabını bekliyorum cnm tşk.

gül suyu kullanıcam bi deniyim pudrayla gül suyunu karıştırıp kilin içine dökcez limonlu sodayla elma sirkesi karıştırcam güzel bi sabun ilede yıkadıkmı tamamdır sen detaylarıyla anlatırsan daha kolay olur canım uğraştırdım senide belk önerilerimiz iyi gelir bize :KK70:

ben kilin içine bal ve süt koyuyorum. yumuşacık oluyor:KK24:

X