Maske Tarifleri Kil maskesi ama hangi kil kullanılmalı? Siyah noktalara hangisi iyi geliyor?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Hevale

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
28
0
6
35
İstanbul
Kil maskesiyle ilgili bir çok yorum okudum kızlar herkes çok işe yaradığını söylüyor siyah noktalar için vs.

Bugün aktara gittim kil almak için çeşitleri varmış bilmiyordum almadan çıktım.

Beyaz kil ve gri kil var dedi forumda yeşil kil yazmış herkes o da yağlı ciltlere iyi geliyor diye duydum benim cilt tipim karma.

Aktarda en iyi kil beyaz kildir dedi ama inanmadım. Deneyip memnun kaldığınız kil maskeleri hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.:54:

Ben geçen gün almıştım dün akşamda banyodan sonra uyguladım..
$maske.webprengi aynen böyleydi ama ben daha yoğun sürdüm tabi bu kadar az şürmedim...
Sonuç neydi derseniz inanılmaz geriyo yüzü kurumaya başlayınca acıtıyo yoğun sürdüğüm için hemen kurumadı tabi 20dk fln dayandım yıkadım
İlkten öyle muhteşem bir beklentim yoktu zaten ama bi beyazlık katıyo orası kesin
siyah noktalar okadar siyah durmuyo ki benim sadece burun üstümde değil elmacık kemiklerimin tam üstündede var biraz
Beyazlatıyor işte yüzün rengini açıyor ama devamlılık şart tek kullanımdan sonuç çıkmaz :31:

Back
X