Kıl Kurdu

GeCe_KuSu

02.06.2012
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
6.650
5
38
kızlar lütfen yardım edin son bir haftadır sürekli bir kaşınma oluyordu sonradan farkettim ki kıl kurtları oluşmaya başlamış. anüsten peçete yardımı ilee yaklaşık 15 tane ayıkladım. biliyorum iğrenç bir konu ama doktora gitmekten de çekiniyorum inanın. hala kaşıntım devam ediyor. ilk günkü kadar olmasa da kurtlar halen deam ediyor. bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi????

kıl kurdu mu :uhm: canım öncelikle geçmiş olsun. ama inan bunu duymadım hiç..doktora görünmen en iyisi

öncelikle geçmiş olsun..

bendede vardı 10-11yaşıma kadar falan ve gerçekten çok ama çok rahatsız edici bişe anlıorum seni, gece uyutmazdı kaşıntıdan hatırladıkça "kıl" olurum :umursamaz:

ama doktora gitmelisin cnm ya, bildiğim ilaçlar var ama burdan yazmam pek doğru olurmu bilmiorum..
hadi doktora gitmek istemiosun bi eczaneye git kıl kurdu için ilaç alıcaktım de, onlar verirler zaten..

hijyene çok dikkat et, bol su ile yıka sürekli ve bunun içinde vcye girmeden öncede ellerini yıka..

en iyisi doktora gitmeniz ama madem çekiniyorsunuz durumu eczacıya söylerseniz doktora gitmenize gerek kalmadan reçetesiz olarak ilacı alabiliyorsunuz. geçmiş olsun.

doktora gitmezseniz olmaz ama..
eğer kıl kurduysa zaten vereceği ilacı ailecek kullanmanız lazım

Ayyy O Bendede Vardı Küçükken Çok Pişs Bişi patır patır dökülüyordu :KK43:(

ana ilk kez duydum.
kız gitsene doktora ne demek çekinmek utanmak
sende olan doktordada var yani. farklı bişe göstermiyon
kaydirigubbakcemile

Lise yıllarımdı yanılmıyorsam ben de yakalanmıştım bu pis şeylere, kaşınmaktan sabahı buluyor insan. Ayy doktora gidemiyorsan eczaneye git hemen canım, yaşına göre bir sürü ilaç var ve etkili hepsi. Hemen hemen koş al yut kurtul:)

doktora gitmeden hallettim bu işi .D bilmeyenler için sölüorum bu parazaittir mikropla alakalı bir şey. ben yatılı bir okulda öğretmenlik yapıyorum ve öğrencilerle aynı yurtta kalıorum ortak paylaşım alanlarımız çok fazla sanırım o yüzden oldu değilse evde çok titizim:KK70:çok şükür allahıma geççti. dayanılmaz bir şey bu...

Sayın gece kuşu
Yaklaşımınız yanlış her ne yaptıysanız bilinki iç ve dış parazitler gçlenerek yeniden gelirler.
Siz sadece bağışıklığını arttırarak onları kuluçkaya yatırmış olabilirsiniz.
Kıl kurdu olmayabilir halkımız hepsine kıl kurdu desede bu parazitlerin türü binin üzerindedir. Mutlaka doktora gidin.
benim uzmanlığım değil ama doktordan utanılmaz bunu unutmayın

doktora gitmeden hallettim bu işi .D bilmeyenler için sölüorum bu parazaittir mikropla alakalı bir şey. ben yatılı bir okulda öğretmenlik yapıyorum ve öğrencilerle aynı yurtta kalıorum ortak paylaşım alanlarımız çok fazla sanırım o yüzden oldu değilse evde çok titizim:KK70:çok şükür allahıma geççti. dayanılmaz bir şey bu...

bravo bi de doktora gitmeden hallettim diyosunuz büyük marifet hallettiğinizi sanıyorsunuz sadece.
biz doktorlar insanları yeriz zaten.
doktor sizden altı üstü bi tahlil isterdi en fazla sonra da ilacını verirdi.
bi de yurtta kalıyomuşsunuz hep beraber ilaç kullanmadıktan sonra aynen tekrarlar
ayrıca mikrop nedir ya parazittir onun adı ayrı bişidir o ilaçları filan bile farklıdır.
böyle yapa yapa sanki bişi varmış gibi insanları da doktora gitmekten vazgeçiriyorsunuz

Lacrimacım biz öcümüyüz hakkaten ya ???
Neden utanıp neden korkuyorlar arkadaslar biz doktorların da boku kokar. bilmem anlatabildimmi

Resmen bağışıklık kazandırmış o parazite bir de övünüyor en korkuncu da bu kişi maalesef EGITMEN !

Lacrimacım biz öcümüyüz hakkaten ya ???
Neden utanıp neden korkuyorlar arkadaslar biz doktorların da boku kokar. bilmem anlatabildimmi

bi saniyeee

siz gerçekten doktor musunuz??? doktor oldugunuz için küfür etme hakkına sahip mi gorüyorsunuz kendinizi ? yukarıda yazdığınız kelime nedir böyle?

kötükedihüso
olabilir doktora gitmemiş zaten yeni olmuş ki arkadaş ne yapayım demiş sonra da temizledim demiş...siz de nazik bi dille , temizlenmemiştir doktordan utanmayın,deseniz cok şey mi kaybedersiniz? burda tuhaf tuhaf konuşuyorsunuz

Herkesin boku kokar lafı melekcim cok unlu bir fransız atasözüdür. bu şu demektir kralda doktorda ressam da insandır. kimseye küfür etmedim. orada demek istediğim doktor da insan sizden isteyeceği gayta testinden utanacak birşey yok.

aylar sonra ilk defa bakıyorum da keşke topiği silme fırsatım olsaydı gerçekten okuduklarıma inanamadım evet ben eğitimciyim ama doktor olarak sizlerde uzun bir eğitim sürecii geçirdiniz. hallettim derken tabiki de ilaç kullandım.utanıyorum derken de söçylemeye utndığımı kastetmiştim yanlış anlamışssınız. bilip bilmeden bu kadar çirkin üslupla yazmanız beni çok üzdü ve de verilen eğitimlerinize acıdım doğrusu. pes!!!!!

bu arada doktora gitmedim ama aile doktorumla görüştüm ilaç tavsiy etti kullandım ve geçti. insanları yargılamak bu kadar kolay olmamalı!!!!1

X