Kıl Kurdu

vizontele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
623
2
41
Arkadaşlar bu derdi yaşayanlarda bilgi almak istiyorum.Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıl kurdu genelde çocukarda görülen bir parazit türüdür. Ama öyle korkulacakta bir şey değil sen en kestirmeden bi eczaneye git durumu anlatıp en iyi ilaç hangisi ise tüm ailenin kullanabileceği şekilde bu ilaçları al ve kullanmaya başlayın derim. Zaten ailede bir kişide böyle bir sorun varsa bütün aile fertlerine bulaşması olağan bir durumdur. Tabiki bununlada bitmeyecek sonrasındada markete uğraşıp bi kaç şişe çamaşır suyu al tüm beyaz çamaşırları çamaşır suyuna yatırsan iyi edersin ilaçları kullandınız geçtiğini farzetsen bile çamaşırlarda varolan herhangi bir parazitten tekrar oluşabilir. Evdede iyi bir hijyen durumları söz konusu olacak biraz yorulacaksın anlayacağın.

Eczaneden andazol diye bir ilaç aldım. İçinde 6 tane var. 3 tanesini sabah aç karnına içtim. Kalan 3 tanesi 1 hafta sonra içilecek. Eşiminde aynı şekilde kullanmasımı gerekir acaba. Eczacı bana bişey söylemedi ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşininde kullanmasını tekrarlamaması açısından daha mantıklı buluyorum sende varsa muhtemelen eşinede geçmiştir. Zaten eczanenin sana verdiği ilaçlar herhangi bir yan etki yaratacak ilaçlar değil eşinde kullansın bence.

Rica ederim vizontele takma kafana korkulacak bişey yok ilaçları içtin mi kurtulursun geçmiş olsun şimdiden.

X