Kıl kurdu?

iremsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
132
30
98
37
Merhabalar kizlar yine bir dertle konu açtım
Kızım ağzından su akiyordu eyvah dedim yine sanırım kıl kurdu olduk.Kizim 3 yaşına girecek .Bundan 3.4 ay öncede olmuştuk.Dun gece ben de de yanma ve kaşıntı başlayınca olduk evet dedim ve sağlık ocağına gidip aile tedavisine başladık.Aklima takılan şu; uzun zamandır çiğ köfte yemiyoruz ellerimize ve temizligimize çok dikkat ediyoruz sadece ara ara hazır pizzalardan tüketiyoruz üzerindeki salam ve sucukların fazla pismediginden şüpheliyim acaba o yapalir mi dedim ama aile hekimim hayır onlar fermente ediliyor diyor o zaman bize nerden geliyor bu kıl kurdu kafam çok fena karışık çok kötüyüm 2 şer kutu yazdı 1 hafta arayla inşallah tamamen yok olur neden kaynaklı olduğunu bilmeyince çok tedirgin ve kötüyüm olanlardan veya bu konuda tecrübeli olanlardan mutlaka görüş bekliyorum kizlar

ÇİĞ HER ŞEY YAPAR BENCE ÇİĞ ŞEYLER YEMESİN bende de vardı küçükken kuruttular döktüm hep çiğ sucuk falan yerdim meğer çok zararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…