Arkadaşlar merhaba ben size bi şikayetimi anlatıcam yakklaşık 1 haftadır falan fena şekilde geceleri bacaklarım kaşınıyor öle böle değil yara olacak şekilde kaşıyorum ve kasıklarımda bir ağrı oluyor çok sancılı şekilde. Ben bunu önemsememiştim sancılarımı adetim yaklaştığı için oluyorum bacak kaşıntısınıda yünlü şeylerden dolayıdır diye düşünüyordum taa kii bu iki gündür popomda kaşıntı hissedene kadar. Önce basura yordum çünkü bende basurda var ama daha önce hiç kaşıntım olmuyordu.Nasıl anlatayım sanki kaşınırken içinde bişi geziniyor gibi oluyor internetten bi çok belirtilere baktım benimkilerle aynı doktora gitmeyede utanıyorum dışkı tahlili falan yapıyormuş bikaç tedavi yöntemi buldum onları uygulayacağım her gün 3 öğün 1 avuç çiğ yeşil mercimek iyi geliyormuş sanırım birde popomu sirkeli suyla yıkamam gerekiyormuş sirke kurtların asıl düşmanıymış.Bunun yanında havuç suyu ve patlıcan tozuda iyi geliyormuş lütfen böle belirtileri olan varsa yardımcı olabilirmi :s çok korkuyorum kurtların boyutları nekadardır nasıl düşücek ben hissedicemmi onları düşerken :S