İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Kıl kurdu bu mudur?

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
279
46
yaa arkadaşlar çok fena bi durumdayım yeni şahit oldum 1 haftaya yakındır uyuyamıyorum uykum gelmiyo 2 gündürde gece yatıyorum tuvaletim geliyo çıkamıyorum kaşıntım var sürekli zaten anüsle alakalı korkuyodum hep kaşınıyo ve tuvalete çıkamıyorum :KK43:
bu gecede yine çıkamadm o esnada bacağımın arasında beyaz uzun şeyler gördüm kımıldıyolardı :KK43:( ve baktım heryerimde var bu dünde olmuştu ama farketmemiştim tam anlamıyla kimseyede söyleyemiyorum evde oofff uyumamıyorum oturamıyorum napıcağımı şaşırdm netten araştırdım çocuklara görülen parazit diyo ama bu beni çok rahatsız ediyo napmam lazım bi fikri olan varmı yaa :KK43:(

canım,kılkurdu dediğin adı üstünde kıl gibi incecik olur ve 2-3 cm uzunluğu geçmez. genelde anüste kaşıntı yapar evet ama diğer kurtlar da kaşıntı yapabilir. ayrıca kıl kurtlarını tuvalette dışkının üzerinde rahatlıkla görebilirsin. sen en iyisi bir doktora görünmeye çalış. bağırsak kurtlarının tedavisi sandığından kolay. bildiğim kadarıyla şurup kullanıllıyor ve o şurup kurdun düşmesini sağlıyor.
kıl kurduysa çok zararı olmaz ama diğer cins kurtlardan varsa, onlar beslenme bozukluğu ve mineral,vitamin vs eksikliğine neden olabilir.ihmal etmemelisin. zaten doktorda da bir dışkı(gaita) kültürü ile teşhis konabilir. geçmiş olsun:)

İlaçla onu dökebilirsin korkacak bir şey yok...

Küçükken bende de olmuştu..Doktora ya da eczacıya bile sorsan bilir

sormayın kızlar 1-2 kez benim de başıma geldi
ama ben çiğ kıyma yedim:KK30:
hani köfte yapmak için hazırlarsın ya küçüklüğümden beri 1-2 parmak atar yerdim
sonra kaşıntıdan öldüm
tuvalete çıktığımda çıktığını gördüm ve kendimden iğrendim
şimdi rahatım yememeye çalışıyorum :KK1:

Ben en az haftada bir kere çiğköfte yerim..:)
ALLAH'a şükür başıma böyle bişey gelmedi..
Senin anlattığın Tenyalar..Özellikle geceleri anüsten çıkarak yumurtalarını bırakan cinsleride var..
İlaçla tedavi ediliyor..Tabi teşhisin konması lazım..

Son düzenleme:
X