• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl kurdu birebir yaşayanlar görenler yorum lütfen

Girlstalks2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
85
33
3
Arkadaşlar oğlum bir kaç haftadır popom acıyor deyip duruyor çocuk doktoru gaita aldı temiz çıktı ama çocuk geceler uyanıp ağlıyor iyice huylandım İnternette kıl kurdu yazıyor
Fakat biz de herhangi bir makat kaşıntısı yok ishal yok kabızlık var kilo verme yok alma var
Ancak ben çok sık vajinal enfeksiyon geçiriyorum ve bir sebebi de kurt olabilirmiş iyice huylandım
Çamaşırda vs görmekten bahsediliyor
Yani bu meret i gören var mı elma kurdu solucan gibi bir kurt mu öyleyse hiç öyle bişi yok şükür olmasın da
Ama hiç farkedilmeme ihtimali var mı
Lütfen bir yardım doktor da sallamıyor çocuk haftalar oldu huzursuz ben huylandım vücudum kaşınmaya başladı sinirden

Başka doktora götürün ve net bi şekilde endişenizi anlatın buraya yazdıgınız gibi. Ben hiç bilmiyorum ne oldugunu. Diğer doktoru da e nabız da değerlendirme butonu var 1 puan verip yetersiz tedavi yaptıgını yazın

Kaşıntı olması lazım kaşıntı yoksa sanmıyorum ki olsun testlerde temiz çıkmış. Kaka yapınca görürsünüz zaten peçeteye felanda gelir

Back
X