Göründüm geçmiyorG.t önemli,g.t mühim..
Buradan g.tum demek yerine Neden bir doktora görünmeyi düşünmedin ki ?
Göründüm geçmiyor
TeşekkürlerO zaman başka doktora :)
Ne verdi doktor?
Lrp effaclar vücut peelingi
Glycolic acid içerikli bir tonik
Salisilik acid içerikli bir vücut kremi
Normalde böyle bir düzen geçirir. Ama doktorun bakıp değerlendirmesi daha doğru. Acnelyse falan da verirler gerekirse o direkt soyuyor cildi.
Makat / anüste doğru olmazdı.Konuyla ilgili bilgim yok ama direkt g*t demene patladımMakat, anüs falan deseydin bari
Recep ivedik LoaadinnnngggggKızlar uzun süredir göt kısımda sivilceler var ne yaptıysam geçmiyor günden güne çoğalıyor kaşıntı yapıyor nasıl geçer bu yardımcı olun
Kızlar uzun süredir göt kısımda sivilceler var ne yaptıysam geçmiyor günden güne çoğalıyor kaşıntı yapıyor nasıl geçer bu yardımcı
ay evet ben de benzettim, yani bi kadın kolay olay böyle anlatmaz durumuRecep ivedik Loaadinnnnggggg
Makat ve anüs tıpta kullanıldığından bana terbiyesiz gelmiyor ya :) Kalça veya popo yanlış olur çünkü kalçadan veya popodan bahsetmiyor. Daha derinlerden bahsediyorMakat / anüste doğru olmazdı.
En kibarı kalça ya da popo
Tamam işte popunun iç kısmı desin dkdsndndMakat ve anüs tıpta kullanıldığından bana terbiyesiz gelmiyor ya :) Kalça veya popo yanlış olur çünkü kalçadan veya popodan bahsetmiyor. Daha derinlerden bahsediyorAy konuştuğumuz konuya bak
Abur cuburdan uzak dur ve pamuklu çamaşır giy,böylece g.tün rahata erecektirKızlar uzun süredir göt kısımda sivilceler var ne yaptıysam geçmiyor günden güne çoğalıyor kaşıntı yapıyor nasıl geçer bu yardımcı olun