Kil kökü iltihap

bretyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
25
7
27
Kızlar uzun süredir göt kısımda sivilceler var ne yaptıysam geçmiyor günden güne çoğalıyor kaşıntı yapıyor nasıl geçer bu yardımcı olun

Göründüm geçmiyor

O zaman başka doktora :)
Ne verdi doktor?
Lrp effaclar vücut peelingi
Glycolic acid içerikli bir tonik
Salisilik acid içerikli bir vücut kremi
Normalde böyle bir düzen geçirir. Ama doktorun bakıp değerlendirmesi daha doğru. Acnelyse falan da verirler gerekirse o direkt soyuyor cildi.

Teşekkürler

Kızlar uzun süredir göt kısımda sivilceler var ne yaptıysam geçmiyor günden güne çoğalıyor kaşıntı yapıyor nasıl geçer bu yardımcı olun
Recep ivedik Loaadinnnnggggg
Kızlar uzun süredir göt kısımda sivilceler var ne yaptıysam geçmiyor günden güne çoğalıyor kaşıntı yapıyor nasıl geçer bu yardımcı

G.t argodur. Kıç deseydiniz bari. Ama size tavsiyem ya popo ya da kaba et falan yani.
Neyse bunlar temizliğe riayet etmezseniz çıkıyor genelde. Klozet vs sürekli temizleyin. Çamaşırlarınızı sürekli düzenli yıkayın ve yağlı cips vs yemeyin. Sağlıklı yağ tüketin ( tereyağı, zeytinyağı vs )

Bende gecen ay gittim antibiyotik vs yazdı ama yok her ay kutlama 1 2 çıkıyor ölüyorum dokunsam abartisiz mor gotum hep mosmor. Başka Dr gidip acnelyse kullancam

güzel sıcak suyla yıkanıp sağlam bir kese at alerjin olabilir bişeye çok sık yediğin şeylere dikkat et yağlı yiyeceklerden uzak dur

Üslup ne kadar önemli bir şey ya.
Doktora gidince de böyle söylüyor değil mi bu insanlar

Abur cuburdan uzak dur ve pamuklu çamaşır giy,böylece g.tün rahata erecektir.

Kızlar yazmayın. Uyumuş küçük ergen. Eğlenceye doyamadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…