Lekeler, Çiller Kıl köklerinde yeni alınmış görüntüsü !

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
merhaba arkadaşlar.

bnm sorunum şu : kollarımda ve bacaklarımda kıl kökleri çok belirgin. hani şu ilk alındığında kıl köklerinde bir kızarıklık olur ya. işte o durum bende hep var.alınsa da var, alınmayıp tüyler uzadığında da var.çok rahatsız edici değil ama yine de neden olsun ki diyorum :44:

bu ne tür bi şeydir? netten biraz araştırma yapyım ama bulamadım .

sizde de aynı problemi yaşayanınız var mı ???

ay sorma bendede aynı problem vardı sinir olurdum. Bir gün dedim bu kil gözenekleri düzeltirmi deneyeyim dedim ve ne zaman bacaklarım yeniden öyle görünse bacaklarıma kil maskesi yaparım ve mükemmel olur. dene istersen

ay sorma bendede aynı problem vardı sinir olurdum. Bir gün dedim bu kil gözenekleri düzeltirmi deneyeyim dedim ve ne zaman bacaklarım yeniden öyle görünse bacaklarıma kil maskesi yaparım ve mükemmel olur. dene istersen

nasıl bie şey canım bu? ayrıntılı olarak yazar mısın? bak heyecan yaptım şimdi :KK1:

çok abartı rahatsız edici bir şey değil ama insan yine de sinir oluyor,neden daha güzel durmasın ki diye değil mi

:) valla doru diosun. aktarlarda satılan toz killer varya onları suyla karıştır çamur olsun komple bacaklarına sür kıpırdama ama çatlamasın annem etkisini kaybeder der :KK70: kuruyunca yıka haftada 2 kez yap valla gözeneklerden bende eser kalmadı o sayede bacaklarım bide pürüzsüz oldu öyle. ben bide kili bacaktan yıkarken ovalayarak yıkıyorum peeling oluyor pamuk gibi bacaklara kavuşuyorum:KK16:

:) valla doru diosun. aktarlarda satılan toz killer varya onları suyla karıştır çamur olsun komple bacaklarına sür kıpırdama ama çatlamasın annem etkisini kaybeder der :KK70: kuruyunca yıka haftada 2 kez yap valla gözeneklerden bende eser kalmadı o sayede bacaklarım bide pürüzsüz oldu öyle. ben bide kili bacaktan yıkarken ovalayarak yıkıyorum peeling oluyor pamuk gibi bacaklara kavuşuyorum:KK16:

hay maşallah :KK52:

hemen deneyeceğim bende. inşallah bende de etkili olur.ciddi ciddi kafama takar oldum.

geçmezse de bir cildiyeye gideceğim. evliyim bir de insan kendi rahatsız oluyorken eşi de olunca daha bir takıyor.

çok sağol cnm ya allah razı olsun şimdiden :KK16:

hay maşallah :KK52:

hemen deneyeceğim bende. inşallah bende de etkili olur.ciddi ciddi kafama takar oldum.

geçmezse de bir cildiyeye gideceğim. evliyim bir de insan kendi rahatsız oluyorken eşi de olunca daha bir takıyor.

çok sağol cnm ya allah razı olsun şimdiden :KK16:

ay inşallah iyi sonuç alırsın canım ya:nazar:

X