G gizgiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2009 120 1 96 37 Muğla 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgiz #1 arkadaslar kıl kökleri neden leke leke duruo bunları nasıl giderebılırız
niyeben... Sen bana bakma, ben baktığın yönde olurum... Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2009 1.251 764 333 31 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgiz #2 arkadasım ben kabak lifi kullanmaya basladım kıl köklerinde o batıklar az kaldı en de her banyoda kullan.biraz da varsa eger ponza tasını gezdirebilirsin bacaklarında.ama cıkınca iyice krem sür.işe yarayacagını düşünüyorum.
arkadasım ben kabak lifi kullanmaya basladım kıl köklerinde o batıklar az kaldı en de her banyoda kullan.biraz da varsa eger ponza tasını gezdirebilirsin bacaklarında.ama cıkınca iyice krem sür.işe yarayacagını düşünüyorum.
Rumeysaa BLACK PEARL Kayıtlı Üye 20 Haziran 2009 1.613 4 116 Ankara 2 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgiz #3 gizgiz .!.: arkadaslar kıl kökleri neden leke leke duruo bunları nasıl giderebılırız Genişletmek için tıkla... Belki biraz saçma gelecek ama en iyisi güzelce bir kese attırmak
gizgiz .!.: arkadaslar kıl kökleri neden leke leke duruo bunları nasıl giderebılırız Genişletmek için tıkla... Belki biraz saçma gelecek ama en iyisi güzelce bir kese attırmak
N nazd Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2009 36 0 86 37 Ordu 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gizgiz #4 kıl kökleri derken? ağda yaptıktan sonraki batıklardanmı bahsediyorsun.