- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
kesinlikle alın sorada bana dua edın hemen patlıcak gunde 2 3 kere surup gazlı mendılle kapatın rahatlıcksınız...bende çok pişmanım, bende alayım bu kremden. tavsiyeniz için tşkler.
kızlar bende oldum amaliyat çok pişmanım kendini tekrar yenıledi bende daha sonra lazer yapdırdım içinden 1 tane uzun bı kıl çıkdı sadece ama çok rahatladım
canım umarım okursun... ameliyat sonrası iz kalıyo lazer sonrası hiç bi iz yok bildigimiz lazer epilasyon yapdırdım. kıllar gidince deliklerde kapanır heralde
arkadaşlar gecen yıl kıl dönmesınden ameliyat olduguma bin pişman oldum üstelik kıl falanda çıkarmadı (sevgili doktor demeye bın şahit)....ameliyat canımı ayrı yaktı onuda gectım 2 ay olmadan yıne apse yaptı ...eşime bıdaha asla ameliyat olmayacagımı sölyledım oda eczaneye gidip durumumu anlatmış ve kara merhem adında bi merhemi sürüp gazlı bezle kapatmamı söylemiş...uyguladıgım an 2 saat içinde ağrı dındı...sonra patladı ve 1 metre kıl çıktı....arada yıne oluyo hemen suruyorum iltahap gidiyor ...sanırım zamanla dahada azalacak...herkese tavsiyem bu ilacı denemeden ameliyat olmayın...ben olduguma bin pişman oldum....
lazer epilasyon mu hımm bende lazerle ameliyat falan zannettim yeni bişey okudum isyanürlü bi ameliyat varmış deiklerden içeri siyanür veriyolşarmış kesmek biçmek yokmuş heralde onu yaptırırırım ya benm belimde çok tüyde yok ama olanları bende yaptırıcam artık lazer napalım
arkadaşlar gecen yıl kıl dönmesınden ameliyat olduguma bin pişman oldum üstelik kıl falanda çıkarmadı (sevgili doktor demeye bın şahit)....ameliyat canımı ayrı yaktı onuda gectım 2 ay olmadan yıne apse yaptı ...eşime bıdaha asla ameliyat olmayacagımı sölyledım oda eczaneye gidip durumumu anlatmış ve kara merhem adında bi merhemi sürüp gazlı bezle kapatmamı söylemiş...uyguladıgım an 2 saat içinde ağrı dındı...sonra patladı ve 1 metre kıl çıktı....arada yıne oluyo hemen suruyorum iltahap gidiyor ...sanırım zamanla dahada azalacak...herkese tavsiyem bu ilacı denemeden ameliyat olmayın...ben olduguma bin pişman oldum....
Hiç farketmez direk sürsün üstüne gazlı bez kapatsın ameliyatta olmasın acil şifalarBenim kardesim 2 yil önce deliler görmüş kuyruk sokumunda inat etti doktora gitmiyor. Su an hala delikler varmış ve arada çok ağrı oluyor diyor. Su anda da surebilir mi yoksa apse mi olması lazım
Hiç farketmez direk sürsün üstüne gazlı bez kapatsın ameliyatta olmasın acil şifalar
hala bekliyormusunuz?Eczanede mi aktarda mi satiliyor ve su an cok ağrısı var ne onerirsiniz
hala bekliyormusunuz?
Eczanede satılır kara merhem yada itiholit gibi bir adı var zaten söyleyin verirler
Valla hemen göstericek diye birşey yok herkese göre farklılık gösterebilir sürekli sürüp üstüne gazlı bez koymalı inşallah yararı olurBugün sürdü 2 saat falan oldu ama bir etki göremedim diyo ne zaman etki gösterdi size
Apse olmasına gerek yok eger sertse orası merhem zaten onun içindekini olgunlaştırıp sonra akıtıp temizliyor..Benim kardesim 2 yil önce deliler görmüş kuyruk sokumunda inat etti doktora gitmiyor. Su an hala delikler varmış ve arada çok ağrı oluyor diyor. Su anda da surebilir mi yoksa apse mi olması lazım
Apse olmasına gerek yok eger sertse orası merhem zaten onun içindekini olgunlaştırıp sonra akıtıp temizliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?