• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl dönmesine bire bir kara merhem

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
arkadaşlar gecen yıl kıl dönmesınden ameliyat olduguma bin pişman oldum üstelik kıl falanda çıkarmadı (sevgili doktor demeye bın şahit)....ameliyat canımı ayrı yaktı onuda gectım 2 ay olmadan yıne apse yaptı ...eşime bıdaha asla ameliyat olmayacagımı sölyledım oda eczaneye gidip durumumu anlatmış ve kara merhem adında bi merhemi sürüp gazlı bezle kapatmamı söylemiş...uyguladıgım an 2 saat içinde ağrı dındı...sonra patladı ve 1 metre kıl çıktı....arada yıne oluyo hemen suruyorum iltahap gidiyor ...sanırım zamanla dahada azalacak...herkese tavsiyem bu ilacı denemeden ameliyat olmayın...ben olduguma bin pişman oldum....

kızlar bende oldum amaliyat çok pişmanım kendini tekrar yenıledi bende daha sonra lazer yapdırdım içinden 1 tane uzun bı kıl çıkdı sadece ama çok rahatladım

kızlar bende oldum amaliyat çok pişmanım kendini tekrar yenıledi bende daha sonra lazer yapdırdım içinden 1 tane uzun bı kıl çıkdı sadece ama çok rahatladım

canım kıl dönmesinden lazer ile tedavi olduğunu yazmışsın ben de 4 yıl önce kıl dönmesi oldum şişlşik kendi kendine patladı ama ameliyat olmadım kuyruk sokumumda delikler var şimdi küçük küçük ağzı açık yani ameliyat olmaktan korktuğum için lazer düşünüyorum bende sen nerede yaptırdın ve memnun kaldın mı iz falan kalıyormu acaba beni bilgilendirebilirmisin ben arkamnda iz kalmasındanda çok korkkuyorum bu yüzden ben kısmımda iz bırakır diyede ameliyat olamdım bekarım sonuçta daha lazerde böyle bi problem oluyormu bi de o delikler tamamen kapanıyormu acaba şimdiden çok teşekkür ederim

canım umarım okursun... ameliyat sonrası iz kalıyo lazer sonrası hiç bi iz yok bildigimiz lazer epilasyon yapdırdım. kıllar gidince deliklerde kapanır heralde

canım umarım okursun... ameliyat sonrası iz kalıyo lazer sonrası hiç bi iz yok bildigimiz lazer epilasyon yapdırdım. kıllar gidince deliklerde kapanır heralde

lazer epilasyon mu hımm bende lazerle ameliyat falan zannettim yeni bişey okudum isyanürlü bi ameliyat varmış deiklerden içeri siyanür veriyolşarmış kesmek biçmek yokmuş heralde onu yaptırırırım ya benm belimde çok tüyde yok ama olanları bende yaptırıcam artık lazer napalım

arkadaşlar gecen yıl kıl dönmesınden ameliyat olduguma bin pişman oldum üstelik kıl falanda çıkarmadı (sevgili doktor demeye bın şahit)....ameliyat canımı ayrı yaktı onuda gectım 2 ay olmadan yıne apse yaptı ...eşime bıdaha asla ameliyat olmayacagımı sölyledım oda eczaneye gidip durumumu anlatmış ve kara merhem adında bi merhemi sürüp gazlı bezle kapatmamı söylemiş...uyguladıgım an 2 saat içinde ağrı dındı...sonra patladı ve 1 metre kıl çıktı....arada yıne oluyo hemen suruyorum iltahap gidiyor ...sanırım zamanla dahada azalacak...herkese tavsiyem bu ilacı denemeden ameliyat olmayın...ben olduguma bin pişman oldum....

öncelikle geçmiş olsun diyorum...bnm kızımda geçen yıl kıl dönmesi ameliyatı oldu ama bunca zaman geçmesine karşılık hala tam olarak yarası kapanmadı sürekli akıntısı oluyo..bazende aşırı kanaması var...bu kara merhem tedavisini siz hala sürdürüyomusunuz tamamen geçtimi sorununuz..

lazer epilasyon mu hımm bende lazerle ameliyat falan zannettim yeni bişey okudum isyanürlü bi ameliyat varmış deiklerden içeri siyanür veriyolşarmış kesmek biçmek yokmuş heralde onu yaptırırırım ya benm belimde çok tüyde yok ama olanları bende yaptırıcam artık lazer napalım

bu siyanürli dediğiniz, gümüş nitratlı tedavi hiç bişeye faydası yok...aldanmayın bu konuda dr.lar sadece parayı düşünüyolar..

Benim kardesim 2 yil önce deliler görmüş kuyruk sokumunda inat etti doktora gitmiyor. Su an hala delikler varmış ve arada çok ağrı oluyor diyor. Su anda da surebilir mi yoksa apse mi olması lazım

Benim kardesim 2 yil önce deliler görmüş kuyruk sokumunda inat etti doktora gitmiyor. Su an hala delikler varmış ve arada çok ağrı oluyor diyor. Su anda da surebilir mi yoksa apse mi olması lazım
Hiç farketmez direk sürsün üstüne gazlı bez kapatsın ameliyatta olmasın acil şifalar

Bugün sürdü 2 saat falan oldu ama bir etki göremedim diyo ne zaman etki gösterdi size
Valla hemen göstericek diye birşey yok herkese göre farklılık gösterebilir sürekli sürüp üstüne gazlı bez koymalı inşallah yararı olur

Apse olmasına gerek yok eger sertse orası merhem zaten onun içindekini olgunlaştırıp sonra akıtıp temizliyor..

KARA MERHEM (Şifa İhtiyol %10 Pomad )
Bu ürünü kullanmadan önceki şikayetim ve sonucunu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bir hafta önce vajina dış dudakta kabarık sonrasında kırmızı misketten biraz büyük bir şişlik oldu yürüyemez ve ağrı içinde kıvrandım sonra artık çözüm bulamayınca doktora gittim kesip alacağını sandım doktor korkma iltihabı dışarı vermemiş birazda uğraşmışsınız dedi çünkü bu zamana kadar nadirde olsa çıkar patlatırdım :( neyse doktor bana kara merhem ve ağrı kesici verdi yalnız şunu belirtmek isterim 1,5 gün sonunda kendinden patlamış ve ağrı sızı hepsini götürdü ben yine o gün kullandım ve şuan geçti. (yüzünüze ve vajina iç dudak için değil buralarda bir şikayetiniz var ise lütfen doktorunuza başvurunuz)
GEÇMİŞ OLSUN :)

Back