kıl dönmesine bir çözüm bulabilen oldumu ya

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
bu kıl dönmelerimden bıktım epilasyon aleti ve ağda kullanıyorum her yerim kıl dönmeleriyle dolu bikini bölgem delik deşik pareyosuz dolaşamıyorumdenizde asla.varmı çözüm yolu bilen anlayan kimse varmı beyaz tenliyim diyemi var bende esmerlerde pek yok bildiğim kadarıyla bacaklarımı önemsemiyorumda şu bikini bölgem çok rahatsız ediyo çamaşırın lastiği azık sürtse,sıksa hemen çıban gibi büyüyo çok acı veriyo.ilacı kremi varsa lütfen yazın sağolun şimdiden.

• Konu Sahibi EU1
Selam TATLI_CADI öncelikle şöyle bir şey tavsiye edeyim ya sürekli ağda kullan (sir ağda) yada sürekli epilasyon aleti kullan,hatta yaptırma şansın varsa ben lazer epilasyon yaptırmanı tavsiye ederim.ağda yapıyorsan mutlaka kıl yapısını bozmadan alman lazım yani kılın çıkış yönüne doğru ağda sürülür ters yönüne doğru çekilir.Oluşmuş olan batıklarını çıkartman için banyoda kese uygulaması yapabilirsin,yada vucut peelingi de olabilir, hatta hani şu topuk taşları var ya işte onlarla bile halledebilirsin sorununu tabi genital bölgede sakın deneme bunu bacaklarda yaparsan iyi olur.Sana önerebileceğim bir şey daha var o da vivet'in Tüy Çıkışını Geciktirici Serum'u hem tüylerini az çıkartıyor hemde batıkları önlüyor.

• Konu Sahibi EU1
bu batık izlerini ellemeyince geçer mi acaba ben ağdayla alıyorum genital bölgemi birşey olmuyor ama kıllar çıkmaya başlayınca jiletle almışım gibi kaşındırıyor o zaman biraz sivilce çıkıyor

• Konu Sahibi EU1
bende bu konuda çok muzdaribim,2 tane doktora gittim ama verdikleri ilaçlar derdime çare olmadı,bacaklarım ve bikini bölgemde hep batıklar var,kıllar hep sivilcelerin içinde,tavuk gibi gezmekten bıktım kısa pantolon giyemiyorum,daha önemli bir sorunum ise bikini bölgemde ağda yaptırmaya başladığımdan beridir nohuttan az küçük mercimek gibi kocaman kocaman iltihaplı sivilceler çıkıyor,tabi çıkarkende ağrı yapıyor,bunlara bi çözümü olan,ya da başımdan benimde böyle bişey geçti şu ilacı kullandım diyebilecek biri varsa yatıp kalkıp ona dua edicem,senağlama

• Konu Sahibi EU1
ponza taşı ile banyoda vücudunuzu tepeden tırnağa dairesel hareketlerle ovalayın.. Sonuç pürüzsüz bir cilt, aynı dertten muzdariptim hatta iğne ucuyla batıkları açmaya çalışıyorudum, iğne izleri, acılar, çirkin görüntü.. hepsi mazide kaldı.. mutlaka denemelisiniz arkadaslar..

• Konu Sahibi EU1

PONZA TAŞINI nerden bulailirizpeki yardım et ablacım lütfennn...

• Konu Sahibi EU1

canım benim benimde bacaklarımda kıl batık ve lekeler var çok kötü 1 ay sonrada düğünüm var bu vivet kremi marketlerden mi temin edebiliriz

• Konu Sahibi EU1
arkadaşlar böyle bi sorunla karşılaştığım an hemen bepanthen plus sürüyorum en fazla 2 güne bişeyi kalmıyor.

ağda yaptıktan sonra jilet sürün kıl dönmeleri kalmyor. ağdadan sonra yaptığın için çoğalma falan olmuyor.sadece batıklar gidiyor. deneyin göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…