Kıl dönmesinden ameliyat olan var mı?

sae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
13
0
kıl dönmesinden ameliyat oldm 7 hafta oldu hala ağrılarım ve iltihaba benzer akıntılarrım var olan var mı paylaşımlarınızı bekliorum çünkü çok endişeliyim tekrarlarsa bir daha ameliyat olurmuşum aman tanrım bi daha o acılara katlanamamm...

ben 2 kere oldum cnm ilkinde 6-7 ay sonra tekrarladı tekrar oldum. ikincisinde de ameliyattan sonra akıntılarım ağrılarım hiç geçmedi. artık doktor bıkmıştı sürekli gidiyodum doktora ama çok rahatsız oluyodum mecbur gidiyodum. şimdi 8-9 ay oldu belki çok şükür tahtaya vurayım bi şikayetim yok. en son rifocin diye yaraya sürülen ilaç kullandım ondan sonra şikayetlerim olmadı doktoruna sorabilirsin bu ilacı ama yine herkese farklı etki eder tabi. çok geçmiş olsun cnm. bu arada 7 haftada geçmesi gerekirdi bence

offfff bende de var bu kahrolası hastalıktan :2: . Geçme süresi ameliyatına göre değişiyormuş.Açık ameliyatsa en uzun sürede ve zor geçeniymiş.

Ben 2 sene önce amelıyat oldum kapalı amelıyat yapıldı yalnız açık değil.

1 ay sürdü iyileşmem,çok acılar çektim ama allaha şükürler olsun suanda iyiyim tekrarlamadı.

Kardeşimde aynı dertten muzadarip,3 hafta önce lokal anesteziyle oldu ama yarası acık bırakıldı.

Hergün pansumana gidiyor 3 haftadır ve cok acı cekıyor,doktor yara kapanana kadar gelıceksın dıyor.

Tampon yapılan yara nasıl kapanacak onu da anlamadık,perişan oldu kardeşim psikolojısı iyice bozuldu.

Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz,çok zor çok,dehşet acılar...Yaşamayan anlayamıyor.

kesinlikle çok zor kapalı ameliyattı benimkide kantaron yağı sürüyorum yaraları kapatırmış kapattı gibi ama hala akıntı ve iltihap gibib bişey var 2 aylık bebbeğim var emzirdiğim için ilaç kullanamıorumda

Kıl dönmesinin çok basit bir tedavisi var.
Yapılması gereken:
1 tutam ısırgan otunu kaynar suya atıp çıkarıyorsunuz.
Bir tülbentin arasına koyarak yaranın üstüne koyarak yarım saat yatıyorsunuz.
Günde iki kere tekrarlıyorsunuz.
3 Gün sonra ne iltihap ne acı ne yara kalıyor.
Hepinize geçmiş olsun...

gerçekten yarıyor mu işe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…