Kıl dönmesi

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Kizlar iyi geceler
Yardiminiza ihtiyacim var benim genital bolgemde son 1 aydir cok fazla kıl donmesi olmaya basladi ilkten onemsemedim ama canim acimaya basladi once sivilce gibi oluyor apse yapiyor apseyi aliyorum yara oluyor ama kıl cikmiyor ustu kabuk bagliyor yara kapanmiyor mecburen igne ile almak zorunda kaliyorum delik desik oldum resmen varmi bu konuda yararli bir fikri olan

Bu arada sir agda kullaniyorum ve kendim uyguluyorum jilet kullanmiyorum

kıl bile dönüyor sen dönmüyorsun :KK53:
ya hiç deme bende de bi tane var aylardır benle yaşıyor tam senin anlattıgın gibi :mad:

kıl bile dönüyor sen dönmüyorsun :KK53:
ya hiç deme bende de bi tane var aylardır benle yaşıyor tam senin anlattıgın gibi :mad:
İgneyle kuyu eseler gibi desiyorum mubarek ciktikca cikiyor zaten kilda keramet olsaaa ;)

Bir bazen sürekli agda kullanımı yapabiliyor. Bir iki kez jiletle temizle sonra tekrar agdaya dön. Jiletle temizleyince onlarda temizlenir sonra bildiğin yolda devam:-D yani ben batiklarim artınca boyle yapıyorum:-D

tam olarak yerinin bilmiyorum ama çok içte değilse ben doktor tavsiyesi ile karamerhem kullanmıştım topladı attı bi sorun isterseniz

Bir bazen sürekli agda kullanımı yapabiliyor. Bir iki kez jiletle temizle sonra tekrar agdaya dön. Jiletle temizleyince onlarda temizlenir sonra bildiğin yolda devam:-D yani ben batiklarim artınca boyle yapıyorum:-D
Cok derinde ama jilet cozer mi

Kizlar iyi geceler
Yardiminiza ihtiyacim var benim genital bolgemde son 1 aydir cok fazla kıl donmesi olmaya basladi ilkten onemsemedim ama canim acimaya basladi once sivilce gibi oluyor apse yapiyor apseyi aliyorum yara oluyor ama kıl cikmiyor ustu kabuk bagliyor yara kapanmiyor mecburen igne ile almak zorunda kaliyorum delik desik oldum resmen varmi bu konuda yararli bir fikri olan

Bu arada sir agda kullaniyorum ve kendim uyguluyorum jilet kullanmiyorum

aynı sorundan muzdaribim. nasıl bir cilt tipim varsa. genital bölge bacak farketmiyor ve yine jilet makine vs yöntem farketmiyor.bıktım ben de valla. genital bölgedekiler acıyor bi de sonra. konuyu takipteyim

Ayyy evet cok gicik bisey. Agda yapiyor kil donmesini. Bende de cok oluyordu onceden. Agdayi biraktim epilator kullanmaya basladim gecti. Batik Kil ayiklamaktan boyun fitigi olacaktim. Sporcu degiliz o kadar esnek vucudumuz yok. Bolge asagilarda olunca zor oluyor :KK53:

kizlar aynı sorun bendede var alt bacaklarım full kıl dönmesi ve batık ben oynadıkcada hep yara oldu izi kaldı etek giyemiyorum :(

aynı sorundan muzdaribim. nasıl bir cilt tipim varsa. genital bölge bacak farketmiyor ve yine jilet makine vs yöntem farketmiyor.bıktım ben de valla. genital bölgedekiler acıyor bi de sonra. konuyu takipteyim
Pantolon giymek resmen iskence birde kasinti tutuyor dayanamiyorum artik

Ayyy evet cok gicik bisey. Agda yapiyor kil donmesini. Bende de cok oluyordu onceden. Agdayi biraktim epilator kullanmaya basladim gecti. Batik Kil ayiklamaktan boyun fitigi olacaktim. Sporcu degiliz o kadar esnek vucudumuz yok. Bolge asagilarda olunca zor oluyor :KK53:
Ben epilatoru genitalde kullanabilirmiyim emin degilim seni yurekten tebrik ederim

Ben epilatoru genitalde kullanabilirmiyim emin degilim seni yurekten tebrik ederim

ben genitale ağda yapamıyordum çok sıkıntı oluyordu. epilatör de uğraştırıcı ama bi yapıyordum 3 hafta gidiyordu. ama bu batıklar ve kıllar çıkarken yaptığı kaşıntı beni öldürüyordu

Cok derinde ama jilet cozer mi
Valla benimkilerde ise yaRior. Kendi inanisim olarak söylüyorum. Jilet üstteki olu deriyide aldığından yavas yavas gun yüzüne çıkıyorlar. Bir iki defa jilet dene. Ne kaybedersinki;-)

Back