Kıl Dönmesi...

princesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
41
0
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür...

Evet arkadaşlar başlıktansa anşalılcağı gibi bende bu dertteyim. 2 hafta önce kuruk sokumunda apse vardı şişik ve kırmızı oluyor ama boşalttılar çok feci şekilde acıdı.
apsa yarası kapandı fakat şimdide küçük bir delik oluştu iğne ucu kadar. ilk önce sivilce gibiydi doktor patlattı onu sonra delik oluştu. doktor ameliyat olmamı söyledi. ama ben çok korkuyorum yaa
-ekg çektirdim
-akciğer filmi çektirdim
-kan aldırdım. doktorun istedikleri bunlar ameliyat için gerekli galiba. yarında anestezi doktoruna gidicem gün vericek büyük ihtimal. ya arkadaşlar ben kontrole giderken hastanede kontrol sırası beklerken bile heyecanlanıp korkuyorum. ameliyatı düşünemiyorum yaa ve 16 yaşındayım. açık ameliyat, kapalı,kaydırma yöntemi falan varmış. lokal bide genel anestezi varmış.ama ben hangisi olsam diye çoook kararsızım. ve hemen olursam açık ameliyat 2 aya yakın dinlenmem gerekiyor. bütün tatilim eve yatmakla geçicekk bunun verdiği üzüntüde ayrıı... aranızda bu ameliyatı olan varmı hangi yöntemle oldunuz ameliyat sonra nasıl bir iyileşme süreci geçirdiniz anlatırsanızz çook sevinirim...

bu kadar kendine sıkıntı yapma canım benim abim olmuştu seneler evvel
pedleri keser keser koyardık arkasına
hatırlamıyorum hangi yöntemle oldu açık ameliyattı abiminki sanırım
ameliyattan sonra su dolu leğenin içine falan oturuyorsun öyle iyileşiyormuş

Evet açık ameliyat istiyorum bende tekrarlama riski daha düşükmüş. off bazen hiç takmıyorum olup biticek diyorum. bazendee ağrıya sızıya nasıl katlanıcam diye düşünüyorummm

Arkadaşlar 9 gün önce ameliyatıc oldum acısız ağrısız hatta şuanda çok iyiyim yürüyorum oturuyorum vs. yalnız dikişleri aldırcam yarın yada 2 gün sonra. çok acısı oluyo mu yaa dikişleri aldırırkenn

bendede var bu gıcık şey. yapıştımı gitmiyor bedenden. ama ben ameliyat olmadım ilaçla geçiriyorum. her sene tekrarlar şimdide çıksın diye bekliyorum ameliyat olucam diye çıkmıyor ben kulağımdan oldum ameliyat ama hiçbi evresinde acı hissetmedim ne ameliyat sonrası ne dikiş nede sonrası. korkma yani ameliyat gibi zor bi kısımı atlamışsın sonuçta. :) kaç dikiş attılar abimde 18 taneydi

10 tane galiba bende 1 ay öne apse vardı onu aldırmıştım ameliyatta eski apsenin olduğu yeride açıp bakmışlar iyi mi kötü mü diye

yoksa daha az dikiş olurdu çünkü ilk 1 ay içerisinde gittim :) bakalım ya nette okudum çok acıyo fln yazmışlar acayip tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…