Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür...
Evet arkadaşlar başlıktansa anşalılcağı gibi bende bu dertteyim. 2 hafta önce kuruk sokumunda apse vardı şişik ve kırmızı oluyor ama boşalttılar çok feci şekilde acıdı.
apsa yarası kapandı fakat şimdide küçük bir delik oluştu iğne ucu kadar. ilk önce sivilce gibiydi doktor patlattı onu sonra delik oluştu. doktor ameliyat olmamı söyledi. ama ben çok korkuyorum yaa
-ekg çektirdim
-akciğer filmi çektirdim
-kan aldırdım. doktorun istedikleri bunlar ameliyat için gerekli galiba. yarında anestezi doktoruna gidicem gün vericek büyük ihtimal. ya arkadaşlar ben kontrole giderken hastanede kontrol sırası beklerken bile heyecanlanıp korkuyorum. ameliyatı düşünemiyorum yaa ve 16 yaşındayım. açık ameliyat, kapalı,kaydırma yöntemi falan varmış. lokal bide genel anestezi varmış.ama ben hangisi olsam diye çoook kararsızım. ve hemen olursam açık ameliyat 2 aya yakın dinlenmem gerekiyor. bütün tatilim eve yatmakla geçicekk bunun verdiği üzüntüde ayrıı... aranızda bu ameliyatı olan varmı hangi yöntemle oldunuz ameliyat sonra nasıl bir iyileşme süreci geçirdiniz anlatırsanızz çook sevinirim...